Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Σιακαβάρα από το «My Style Rocks», στο νέο fashion project του Στρέπκου

Από το πλατό του «My Style Rocks», πρωταγωνίστρια στο νέο fashion project του Mr «Celebrity Skin».

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Γεωργία Σιακαβάρα, που ξεχώρισε με το ιδιαίτερο στιλ της στο reality μόδας του Σκάι, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου, ο οποίος τη «μεταμόρφωσε» για τις ανάγκες της νέας του καμπάνιας και πόζαρε στον φακό του Γιάννη Βλασερού, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ εντυπωσιακό.

Φ2

«Με τον αγαπημένο μου Δημήτρη Στρέπκο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές. Είναι ένας από τους Έλληνες σχεδιαστές του οποίου η δημιουργική τρέλα ταιριάζει με τη δική μου, γι’ αυτό φοράω πολύ συχνά τα ρούχα του σε διάφορες εκδηλώσεις» λέει στην «Espresso» η Γεωργία Σιακαβάρα, που αποχώρησε από το περσινό «My Style Rocks» λίγο προτού το reality κατεβάσει… ρολά λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας στη χώρα μας.

«Η στιγμή που βγήκα από το παιχνίδι ήταν η χειρότερη για μένα. Μόλις είχα αρχίσει να συζητάω κάποιες σημαντικές προτάσεις και σε διάστημα περίπου δέκα ημερών μάθαμε για τον Covid. Εκτοτε αυτές οι προτάσεις φυσικά και δεν επανήλθαν. Ο δικός μας κλάδος “πέθανε” τελείως. Κι αυτό για έναν άνθρωπο κατεξοχήν δημιουργικό και κοινωνικό ήταν και ΕΙΝΑΙ ένα μεγάλο πλήγμα, οικονομικό και ψυχολογικό» τονίζει η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία σε επόμενη ερώτησή μας, αν είναι διατεθειμένη να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, απαντά αφοπλιστικά: «Προτιμώ την τεκίλα!»

Η εμπειρία

Από τη συνολική εμπειρία της στο «My Style Rocks» η Γεωργία Σιακαβάρα δηλώνει ότι δεν πετάει τίποτα, όπως και καμία άλλη εμπειρία που έχει γευτεί. «Πιστεύω πως ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας, είτε θετικό είτε αρνητικό, μας δημιουργεί συνθήκες, σκέψεις και συναισθήματα που μας πηγαίνουν παρακάτω» σημειώνει. Οσο για τους κριτές του reality, όπως αναφέρει, της είναι αγαπητοί και οι τρεις.

Φ3 ΞΕΓΥΡ

«Εξάλλου, δεν δήλωσα συμμετοχή στο παιχνίδι για να “πάρω έγκριση” από κανέναν για το στιλ μου… Δεν ακολουθεί τη “μόδα”, είναι πολύ ιδιαίτερο, και όχι εύκολα αποδεκτό. Πήγα απλώς για να περάσω όμορφα, “παίζοντας” με υφάσματα, χρώματα, αξεσουάρ και με άλλα άτομα, που μοιράζονται το ίδιο πάθος μαζί μου» επισημαίνει.

Φ1

Η ίδια πάντως δεν θα δήλωνε συμμετοχή σε ένα reality όπως το «The Bachelor», αν και δεν δέχεται την άποψη πολλών, ότι πρόκειται για μια εκπομπή άκρως φαλλοκρατική. «Οταν για το συγκεκριμένο reality έγιναν αιτήσεις από χιλιάδες γυναίκες, σίγουρα δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω “φαλλοκρατικό”. Κανένας δεν πίεσε αυτά τα κορίτσια να δηλώσουν συμμετοχή και είμαι σίγουρη ότι όσα επιλέχθηκαν τελικά ήταν και πολύ χαρούμενα. Οσον αφορά σ’ εμένα, θα δήλωνα συμμετοχή μόνο σε κάποιο project που θα ήξερα ότι θα περνούσα καλά ή ότι θα είχα κάτι να προσφέρω σ’ αυτό ή θα διέθετα τις ανάλογες γνώσεις. Και το να φλερτάρω με έναν άντρα η να τον διεκδικήσω είναι κάτι που δε με αφορούσε ποτέ… ούτε on camera ούτε off» λέει στην «Espresso».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...