Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

Η Κατερίνα Βαφειά ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά

Ο «πελαργός» στην…πόρτα της high society!

Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας η γέννηση ενός μωρού είναι ό,τι πιο ευτυχές και αισιόδοξο μπορεί να συμβεί σε μία οικογένεια. Η «χρυσή» φαμίλια Καίσαρη, μαζί με το ελπιδοφόρο 2021, είχε τη χαρά να υποδεχθεί ακόμα ένα μέλος της.

Ο λόγος για το κοριτσάκι που έφερε στη ζωή η designer κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη με τον βελγικής καταγωγής επιχειρηματία σύζυγό της Thomas Persy.

Αναστασία Καίσαρη Thomas Persy 1

Η Αναστασία Καίσαρη, που και επαγγελματικά βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της, καθώς τα κοσμήματά της, από τη σειρά της AK Jewels, κλέβουν την παράσταση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνές αγορές, έδωσε απίστευτη χαρά στον πατέρα της Κώστα Καίσαρη, που απέκτησε ακόμα ένα εγγόνι, αλλά και στη μητέρα της Χριστιάννα, καθώς, όπως φημολογείται, θα χαρίσει το όνομά της στη νεογέννητη κορούλα της, τη Χριστιαννούλα Persy.

Ο πελαργός όμως φτάνει σε λίγο και πάλι στην ισχυρή ναυτιλιακή οικογένεια Βαφειά. Η μοναχοκόρη του εφοπλιστικού ζεύγους Νίκου και Νινέττας Βαφειά, Κατερίνα, ετοιμάζεται να γίνει δεύτερη φορά μανούλα. Η low profile Κατερίνα με το καλλιτεχνικό DNA απαρνήθηκε τα καράβια για χάρη της τέχνης, που είναι όλη της η ζωή.

Μαζί με τον γοητευτικότατο σύζυγό της έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, μακριά από κοσμικότητες και φλας. Το ερωτευμένο ζεύγος λατρεύει την κορούλα του Aria και σε λίγο θα κρατήσει αγκαλιά του το δεύτερο μωρό τους.

Ο γάμος (το 2019) και η φαντασμαγορική δεξίωση που έγινε talk of the town!

Η κόρη του κοσμηματοπώλη-θρύλου Κώστα Καίσαρη και της Χριστιάννας Καίσαρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Thomas Persy, τον οποίο γνώρισε στον γάμο της αδελφικής της φίλης και κουμπάρας Αλεξάνδρας Οικονόμου, τις δύο τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου του 2019.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι Βέλγος και καθολικός. Στον ορθόδοξο μάλιστα τους νεονύμφους τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα. Την παράσταση πάντως, εκτός από την ομορφιά της νύφης, την ευγένεια του γαμπρού και τη χαρά του Καίσαρη, έκλεψε το φαντασμαγορικό δείπνο-πάρτι. Η δεξίωση έγινε σε πρώην αποθήκη της αμερικανικής βάσης του Ελληνικού, η οποία αναδιαμορφώθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χαρμόσυνο γεγονός, θυμίζοντας πλατό του Bollywood. Το σκηνικό ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και ξεπερνούσε κάθε φαντασία, με φιλαρμονική από την Κέρκυρα, πασαρέλα μοντέλων που ήταν ντυμένα «Αγγελοι» της Victoria’s Secret και live τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο τέλος, για ξεφάντωμα.

Τη δεξίωση, που άφησε εποχή στην Αθήνα, με τους 1.358 καλεσμένους – το αφάν γκατέ του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού κόσμου- σκηνοθέτησε και χορογράφησε ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ το υπερπαραγωγή ντεκόρ δημιούργησε η Φαίη Βαλλίδη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...