Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Αλίνα Καλτσίδη: Καραντίνα στον πύργο της Κορώνης

Στην πολυτελή βίλα του «βασιλιά του τσιμέντου» Φιλάρετου Καλτσίδη «κλεισμένη» η κόρη του Αλίνα.

Δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα η Αλίνα Καλτσίδη, μοναχοκόρη του 58χρονου, ποντιακής καταγωγής, «βασιλιά του τσιμέντου» Φιλάρετου Καλτσίδη, ιδρυτή του ομίλου Eurocement Group!

  • Από τον
    Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Μετά την παγωμένη, ήρεμη και αριστοκρατική Ζυρίχη, όπου μένει μόνιμα, και το glamorous ταξίδι της στη Ρωσία, στο θέρετρο Barvikha στην περιοχή Odintsovsky της περιφέρειας Μόσχας, για να υποδεχτεί το νέο έτος, η Αλίνα με τον σύζυγό της Πάτρικ και τον γιο τους Νικόλα προσγειώθηκαν πριν από λίγες ημέρες με ιδιωτικό learjet στην Πύλο, καθώς στην Κορώνη βρίσκεται η εξοχική κατοικία-φρούριο του αυτοδημιούργητου πατέρα της, ο οποίος περνά την πανδημία απομονωμένος στον επίγειο παράδεισό του στην Κορώνη, περιοχή που ανήκει στο δίκτυο Natura 2000.

Tρελά ερωτευμένη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλίνα, ξετρελαμένη από την ομορφιά της περιοχής, ανεβάζει stories με την ερημική ιδιωτική παραλία της βίλας, όπου απολαμβάνει τις βόλτες της ντυμένη casual, με ροζ φούτερ και αθλητικά παπούτσια, με τον Ελβετό, πολωνικής καταγωγής σύζυγό της Πάτρiκ Ποπράφσκι, με τον οποίο εξακολουθεί να είναι τρελά ερωτευμένη, με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος όπως όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει ο μοναχογιός τους Νικόλας, ο οποίος τρελαίνεται με το κτήμα της βίλας και ειδικά να κυνηγά τις κοτούλες, ενώ ο μεγιστάνας παππούς, όταν δεν παίζει με τον εγγονό του, επιδίδεται σε αγώνες πινγκ πονγκ με τον γαμπρό του στο επιβλητικό μαρμάρινο αίθριο με τα σπάνια μωσαϊκά.

Η Αλίνα Καλτσίδη είχε επισκεφτεί το σπίτι της Κορώνης και το φετινό δύσκολο καλοκαίρι, ενώ τότε συνέχισε τις διακοπές της με τον σύζυγό της και τον γιο της στο συγκρότημα «Four Seasons» του Αστέρα της Βουλιαγμένης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα