Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Ήμουν η χοντρή της τάξης, με έλεγαν παχύδερμο» (video)

H Μάγκυ Ταμπακάκη μίλησε στην εκπομπή «Pop up» για τη συμμετοχή της στο MasterChef τονίζοντας πως δεν αρκεί μόνο το παιχνίδι μαγειρικής για να βρεις δουλειά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο bullying που δέχθηκε σε μικρή ηλικία.

«Ό,τι έχω κάνει έως τώρα, το 70% το χρωστάω στο MasterChef. Αν δεν υπήρχε το MasterChef δε θα με γνώριζε κανείς. Το 2017 είχα έρθει από την Ιταλία, μόλις είχα τελειώσει τη σχολή μαγειρικής, οπότε η μόνη λύση θα ήταν να πάω σε κάποια κουζίνα και να κόβω σαλάτες. Μόνο το παιχνίδι δε φτάνει, πρέπει να δείξεις μαγειρικό και ανθρώπινο χαρακτήρα, που θα καλέσει τις δουλειές. Μια γυναίκα πρέπει να μπει ανάμεσα στους τρεις κριτές. Οι γυναίκες μαγείρισσες δεν υπάρχουν πουθενά στην οθόνη. Σίγουρα δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να γίνω κριτής στο MasterChef των μεγάλων. Το να γίνω κριτής ίσως είναι ένα όνειρο που υπάρχει πίσω στο κεφάλι μου», δήλωσε σε ότι αφορά το παιχνίδι μαγειρικής η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Τέλος πρόσθεσε: «Όταν ήμουν μικρή μου έκαναν bullying για τα κιλά μου και αυτό το κόμπλεξ το κρατάω ακόμα. Ήμουν η χοντρή της τάξης, αυτή που δεν μπορεί να κάνει τις γυμναστικές επιδείξεις. Με έλεγαν γουρουνοκέφαλη, παχύδερμο. Πέρασα την παιδική και εφηβική μου ηλικία ως το αγοροκόριτσο με τα παραπανίσια κιλά, που δεν του έδινε και κανείς σημασία».

https://www.youtube.com/watch?v=SpUbIQ8kd0k&ab_channel=Zappitshow

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα