Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ανθή Σαλαγκούδη: Η κόρη πρώην υπουργού που δεν το έχει (σχεδόν) σε… τίποτα

Για τη λυγερόκορμη Ανθή Σαλαγκούδη, την κόρη του πρώην υφυπουργού Γιώργου Σαλαγκούδη, το «Survivor» τείνει να εξελιχθεί σε ακόμη ένα «Βιετνάμ» στην τηλεοπτική αρένα στην οποία προσπαθεί ανεπιτυχώς να επιβιώσει.

136455192 1327857407574820 7225483434952374816 o

Πατώντας αυτή τη φορά (χωρίς φυσικά τα δωδεκάποντά της όπως συνήθιζε να κάνει στους διαδρόμους καναλιών) στο «ναρκοπέδιο» του Αγίου Δομίνικου, με τους χρήστες του twitter σαν άλλοι Βιετκόνγκ να τη «βομβαρδίζουν» ανηλεώς με δηλητηριώδη σχόλια και ατάκες για την άχρωμη, άοσμη, άγευστη παρουσία της στο reality του Σκάι, η Ανθή για το μόνο που μπορεί να καυχηθεί μέχρι τώρα αναφορικά με το «Survivor» είναι ότι εισπράττει από τον Τούρκο Ατζούν 6.500 ευρώ την εβδομάδα!

Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για το κορίτσι που ξεκίνησε την πορεία του στη δημοσιογραφία από τη Θεσσαλονίκη, καταφέρνοντας τότε να πείσει τον μπαμπά πρώην υφυπουργό Ανάπτυξης πως εκείνη δεν είναι για τη Νομική, όπως ήθελαν να τη δουν οι γονείς της…

Η ενθουσιώδης Ανθή περνά στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου και κάνει την πρακτική της στην εφημερίδα «Μακεδονία» (η ίδια είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν πως είχε το τσαγανό να πάρει μόνη της τηλέφωνο τον διευθυντή της εφημερίδας, όμως οι κακές γλώσσες στη συμπρωτεύουσα λένε πως έβαλε το χεράκι του και ο μπαμπάς)…

Όμως το old fashion για πολλούς περιβάλλον των εφημερίδων δεν της ασκεί την ίδια γοητεία όπως ο χώρος της τηλεόρασης. Λογικό για μια νέα κοπέλα που αναζητά τα φώτα και τη λάμψη! Έτσι στη ζωή της μπαίνει ένα καλοκαιρινό ενημερωτικό μαγκαζίνο της ΕΤ3 (στο οποίο εργάζεται αμισθί), μετά έρχεται η συνεργασία της με τον αείμνηστο Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στη ΝΕΤ, όπου κάνει (άσχετα αν δεν το έχει με τη σωστή εκφορά λόγου μπροστά στις κάμερες) τις ζωντανές συνδέσεις από τη νύμφη του Θερμαϊκού και στη συνέχεια η μετακόμιση στην Αθήνα, με το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή να είναι νέο της επαγγελματικό σπίτι. Πριν φτιάξει τις βαλίτσες της για την πρωτεύουσα είχε προλάβει να εκλεγεί ήδη δημοτική σύμβουλος με «προίκα» το βαρύ επίθετο για τη βόρεια Ελλάδα του πατέρα της, όμως η πρόταση της τότε διοίκησης της ΕΡΤ να είναι τηλεοπτικό δίδυμο με τον δημοσιογράφο Γιάννη Δάρρα σε μια νέα εκπομπή τής έκανε «κλικ». Ακόμη και αν η ΕΡΤ δεν έσκιζε σε τηλεθέαση, για εκείνη ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει ακόμη πιο αναγνωρίσιμη.

1 3

Αρνητικά δημοσιεύματα

Ο άνθρωπος που την πιστεύει είναι ο έμπειρος Τζώνη Καλημέρης (με τον οποίο later θα γίνει ζευγάρι) και έτσι «γεννιέται» η εκπομπή «Μεσογείων 136». Με το που γίνεται γνωστό ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση εκπομπής, μπαίνει στο κάδρο αρνητικών δημοσιευμάτων! Τίτλοι όπως «Με εκπομπή στην κρατική τηλεόραση η κόρη του Σαλαγκούδη» έδιναν κι έπαιρναν.

0023 SALAGKOYDI KALIMERIS 15062016

Οι «νάρκες» που πατά διαδέχονται η μία την άλλη, με τους τηλεκριτικούς να λένε πως «το κορίτσι δεν το ‘χει». Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, έτσι ήταν. Με μια κακή παρουσία στο πλατό, χωρίς ζωντάνια και μπρίο, η εκπομπή δεν μακροημερεύει και άπαντες στους διαδρόμους και στα γραφεία της Αγίας Παρασκευής λένε ξεφυσώντας πως η Σαλαγκούδη ήταν (τελικά) μια κακή επιλογή. Η ίδια, όταν θα έχει κοπάσει κάπως η θύελλα, θα τα ρίξει και στους συνδικαλιστές της ΕΡΤ που την έβαλαν στο μάτι εξαιτίας του επιθέτου της, λέγοντας πως ακόμη και οι στάσεις εργασίας ήταν στοχευμένες να γίνονται πάνω στην εκπομπή της με τον Δάρρα, υπονοώντας πως ο εχθρός ήταν εντός.

Έχοντας περάσει ήδη δυο χρόνια από το βατερλό της ΕΡΤ, το κάστινγκ του Λιάγκα τον Σεπτέμβριο του 2017 για πανελίστα στο «Late Night» του ΑΝΤ1 φαντάζει για εκείνη ως την ευκαιρία να κάνει comeback. Μπαίνει στο πλατό και αρχίζει το γύρισμα. Και σε αυτή την περίπτωση το «μπλα μπλα» της μπροστά στην κάμερα δεν είναι τέτοιο που θα της δώσει τη θέση της πανελίστριας. Περνούν λίγες ημέρες και εκείνη επανέρχεται για νέο κάστινγκ. Δεν τα καταφέρνει και πάλι… Χάνει τα λόγια της και με τον Λιάγκα δεν έχει χημεία, που είναι το απαραίτητο συστατικό για μια τέτοιου είδους εκπομπή. Άλλο ένα πέρασμά της (έστω και τόσο σύντομο και ανεπίσημο) στέφεται με αποτυχία. Όπως συμβαίνει και τώρα στο «Survivor», όπου οι επιδόσεις της (όχι στο λέγειν, αλλά στο τρέξιμο και στον στόχο) είναι στο ναδίρ…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...