Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Δείτε σε ποια διάσημη φίλη του ευχήθηκε ο Nίκος Μουτσινάς για… την εγκυμοσύνη της

O Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Παρασκευής εκμεταλλεύτηκε το τηλεοπτικό του χρόνο για να ευχηθεί στην πολύ καλή του φίλη,  Αθηνά Οικονομάκου για την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media με μία ανάρτηση. Η ίδια η Αθηνά είναι μανούλα ενός αγοριού και μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο,  πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αναμένοντας το δεύτερό τους παιδί.

Δείτε τι σχολίασε ο παρουσιαστής για την εγκυμοσύνη της Αθηνάς:

«Ευτυχώς σήμερα έχω μόνο ευχάριστα νέα. Θα ξεκινήσω με τη φίλη μου την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ανακοίνωσε εγκυμοσύνη μέσω Instagram με ένα post. Έκανε αυτό το σήμα που είναι και χαρά τύπου νίκη, αλλά και το δεύτερο το παιδί. Να ‘ναι καλά το κορίτσι, δεύτερη φορά, τι χαρά, τι ευτυχία. Αθηνούλα μου, με το καλό κορίτσι μου! Με ένα post να σου βγει»

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.



Μποζουκια Αθηνα