Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει στην TV και εξομολογείται πώς ξεκίνησε τη ζωή της από το «μηδέν»

«Ο,τι πεις» τιτλοφορείται η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία αναμένεται να κάνει τηλεοπτικό comeback έπειτα από 2,5 χρόνια απουσίας μέσω του Μακεδονία TV, είπε… τα πάντα σε συνέντευξή της στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι με τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο μένουν και πάλι στο σπίτι τους, στο Μάτι, που είχε καταστραφεί στη φονική πυρκαγιά του 2018.

«Στην τηλεόραση είμαι από το 1993, σε συνεχή βάση, και αυτή η συσσωρευτική πίεση δεν μου έκανε καλό. Ολο αυτό το στρες το έβλεπα να ξεσπά στην υγεία μου. Η τηλεόραση είναι πολύ σκληρή δουλειά, με πολύ ανταγωνιστικούς ανθρώπους. Σταμάτησα το 2018 και ήταν μια συνειδητή επιλογή, γιατί ένιωθα αυτό το διάστημα πολύ άγχος, μια αδιόρατη απειλή, ανασφάλεια, αβεβαιότητα και δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ, σαν να μου έπαιζε ο εαυτός μου ένα τρελό παιχνίδι και μου έλεγε με ταλαιπωρείς διαρκώς, θα σου κατεβάσω εγώ τα ρολά για να με προσέξεις σωματικά και ψυχολογικά» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη, μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Η μόνη λύση

Και συνέχισε: «Η χαριστική βολή ήρθε τη Δευτέρα 23 Ιουλίου του 2018 με τη φονικότερη στην ιστορία του ελληνικού κράτους πυρκαγιά στο Μάτι και στον Νέο Βουτζά, σε μια περιοχή όπου είχαμε το σπίτι μας και κάηκε ολοσχερώς! Όπως καταλαβαίνεις, το να μείνω εκτός τηλεόρασης για να ανασυγκροτηθώ ήταν η μόνη λύση. Γιατί όλα ξεκίνησαν στη ζωή μου από το μηδέν».

Το σπίτι της παρουσιάστριας και του συζύγου της καταστράφηκε ολοκληρωτικά στην πυρκαγιά. «Για να σου δώσω να καταλάβεις δεν υπήρχε πόρτα, παράθυρο, έπιπλα. Ενα μαύρο πράγμα. Το φτιάξαμε ξανά από την αρχή. Και πλέον μένουμε ξανά σε αυτό. Αλλά αυτό που πάθαμε εμείς δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτό που πάθανε οι γείτονές μας, οι συντοπίτες μας, που έχασαν τους ανθρώπους τους με τον πιο φρικτό τρόπο. Θυμάμαι αυτή την ημέρα ως Αρμαγεδδών. Υπάρχουν ακόμη εγκαυματίες, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ζουν σε δομές, που φιλοξενούνται, και υπάρχουν και οικογένειες που δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ξανά τα σπίτια τους. Ναι, όλοι πήρανε αποζημιώσεις από τον δήμο, αλλά το τοπίο στο Μάτι, τρία χρόνια μετά, δεν έχει καμία σχέση με το Μάτι που ξέραμε» σημείωσε.

φ2 5559 XRISTINA LAMPIRI ME TIN KORI TIS MARISA VOYLGARAKI 22092017
Με την κόρη της Μαρίσα

Κι έπειτα ήρθε ο κορονοϊός, που κράτησε τη Χριστίνα Λαμπίρη μακριά από τα γεννητούρια της κόρης της, Μαρίσας. «Θα σου αποκαλύψω κάτι. Εζησα τη γέννηση του μωρού… on line. Σε ζωντανή σύνδεση. Ο γαμπρός μου μού έλεγε, μητέρα τώρα έχουμε διαστολή, λίγο ακόμη και θα γεννήσει. Ολα από το τηλέφωνο. Να αγωνιάς για το παιδί σου και να μην είσαι κοντά του! Την τελευταία στιγμή, υπήρξε επιπλοκή και γέννησε τελικά με καισαρική. Αυτά έζησα ως μάνα. Πολύ δύσκολα συναισθήματα. Εξαιρετικά δύσκολα. Δεν με καλύπτουν οι λέξεις. Από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής, όπως η γέννηση, κι εγώ απούσα. Οι μητέρες θα με καταλάβουν. Δεν ήταν κάτι απλό, δεν περιγράφεται. Ξέρεις τι είναι να βλέπω φωτογραφίες του εγγονού μου από κινητά και νύφη την κόρη μου από τηλέφωνα; Τον Σεπτέμβριο, πρώτα ο Θεός, ας μας αξιώσει στην οικογένεια να ζήσουμε με χαρά έναν θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση του μωρού μας, του γλυκού μας αγοριού, του Διονύση, που θα πάρει το όνομα του συμπέθερου» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Μακεδονία TV.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...