Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025

Περήφανη γιαγιά η Μαίρη Ραζή

Την πρώτη της δημόσια έξοδο με την κόρη της...

«Grand Hotel»: Η Θεώνη κάνει πρόταση γάμου στον Χαραλάμπη!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Μετά τις σοβαρές...

«Μείνε μακριά»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Μάριου Τσιλιγιάννη

Ένα δισκογραφικό ντεμπούτο, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το...

«Οικογενειακές ιστορίες» στο Προεδρικό Μέγαρο!

«Συν γυναιξί και τέκνοις» παρουσιάστηκαν τα «παλαιά πρωτάκια», στην...

Η εξομολόγηση του Ευθυμιάδη! Τα 8 χρόνια κατάθλιψης και η «σωτηρία» στο Άγιον Όρος (video)

Για την απίστευτη αλλαγή που έγινε στη ζωή του έπειτα από ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, συγκλονίζοντας τους πάντες.

«Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιον Όρος» ανέφερε στην ανατριχιαστική αφήγηση που έκανε στην εκπομπή «Tik Talk».

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Άννα Δημητρίεβιτς, μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής του και πόσο τον έχουν ευνοήσει, καθώς και για τον λόγο που δεν χάρηκε την επιτυχία του «Ντόλτσε Βίτα».

«Την ημέρα της πρεμιέρας του “Ντόλτσε Βίτα” είχα έναν μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμουν τότε κι ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από τη γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ημουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιον Όρος. Είχα το ζεϊμπέκικο που μου άρεσε και εξέφρασε αυτό που ένιωθα. Εβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής, και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους, αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Εφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες.

Ενας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα. Επαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, στην Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο, π.χ., κι έλεγα θες 5.000; Πάρ’ τα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη, μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα» είπε, μεταξύ άλλων, από το πανέμορφο μέρος όπου μένει, λίγο έξω από την Αθήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=jLMnbr0hs5s

Ωστόσο, ο ίδιος, όπως δήλωσε, έφτασε στον πάτο. Μέσα στη φύση και στον διαφορετικό τρόπο σκέψης βρήκε την ευτυχία που δεν είχε γνωρίσει τόσα χρόνια. Πλέον, ο ίδιος και η σύζυγός του ακολουθούν έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής, ενώ -όπως ανέφερε- έχει να φάει κρέας εδώ και οκτώ χρόνια!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Ζαμπέτας junior: Ο εγωιστής θείος μου «κύριος Νταλάρας»

Το 2025 δεν είναι μόνο Ετος Μίκη Θεοδωράκη, αλλά...

Χωμενίδης στον ΑΝΤ1 με τη «Νίκη»

Η ελληνική λογοτεχνία εμπνέει την ελληνική τηλεόραση! Και τρίτο...

Γιατί η Ράπτη δεν πρόλαβε να χαρεί την παραμονή της στην κυβέρνηση

Δεν την άφησε να χαρεί την παραμονή της στο...

Δον Ζουάν της Ζενεβιέβ, «μαϊμού» πολιτσμάνος

Τη δόξα του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου στην κινηματογραφική επιτυχία...

Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο τον Τανιμανίδη

Aποχωρεί ο Σάκης Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1; Μόνο την...