Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ήταν ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι 8 Λέξεις» (video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις «8 λέξεις» και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων πως δεν θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Κούλλη Νικολάου και του Αντρέα Γεωργίου Mega.

«Έμεινα στη Γαύδο δύο μήνες. Έτρωγα ξηρά τροφή, αν είχε ήλιο φόρτιζα το κινητό. Και φίδια και σκορπιούς έχω δει, δεν είχα κανένα φόβο γι’ αυτά. Δεν απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου, έχω βρει τα… κουφέτα, αλλά όχι τη νύφη», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Στη συνέχεια μίλησε για τις «8 λέξεις» και τη νέα σειρά Νικολάου-Γεωργίου στο Mega:«Ήταν και για μένα ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι 8 Λέξεις γιατί είχα και μια πρόταση ότι ίσως συνεχίσουμε του χρόνου. Καλή επιτυχία στον Αντρέα Γεωργίου για το Mega, αλλά δεν θα είμαι σε αυτή τη νέα σειρά. Εγώ με τον ΣΚΑΙ δεν έχω κανένα θέμα, μια χαρά είναι η συνεργασία μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχω κάποια πρόταση από τον ΣΚΑΙ».

https://www.youtube.com/watch?v=iHJwq4nYM2c&feature=emb_logo&ab_channel=Zappitshow

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.