Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ήμουν πάντα θυμωμένος, με εκνεύριζε όταν μου ζητούσαν φωτογραφία» (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Αγγελική», Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που είχε με τους θαυμαστές του στο παρελθόν και το πως διαχειρίζεται την αναγνωσιμότητα του πλέον.

«Έχω περάσει διάφορες φάσεις. Το πρώτο καιρό δεν ήξερα τι να κάνω με αυτό το πράγμα, οπότε έβγαζα άμυνα. Ήμουν πάντα θυμωμένος, είχα τα νεύρα μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Με εκνεύριζε όταν μου ζητούσαν φωτογραφία, δεν ήξερα τι να κάνω και αυτό έβγαινε ως πολύ κακή συμπεριφορά. Αλλά τώρα μου αρέσει. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ήμουν αρκετά αγενής.

Θυμάμαι σε ένα αεροδρόμιο, μου φώναξε κάποιος κάτι σε σχέση με τη Μαρία Σολωμού, που ήμασταν στους Singles τότε, και πήγα και τον έβρισα. Ήταν και 7 το πρωί και του λέω δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι. Και το φώναξε μπροστά σε όλους, γύρισε όλο το αεροδρόμιο και με κοίταξε. Αισθάνθηκα ντροπή και πήγα και του ζήτησα τα ρέστα. Αυτά που του είπα δεν λέγονται στην τηλεόραση. Αλλά από ένα σημείο και μετά το αποδέχτηκα, άρχισα να βλέπω ότι είναι καρποί της δουλειάς μου, ότι ο κόσμος με αγαπάει γι’ αυτό», είπε ο ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=PWFzwtl2Aw4&ab_channel=Zappitshow

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα