Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου είπαν ότι αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι»

Η Δήμητρα Παπαδήμα με αφορμή την καταγγελία της Ζέτας Δούκα και διαφόρων άλλων ηθοποιών, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega». Η ηθοποιός θέλησε να καταγγείλει την δική της συγκλονιστική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ελπίζω με αυτή τη νέα κίνηση να “καθαρίσει” ο τόπος. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Τα 2017 με ονόμασε κάποιος «μοναχική λύκαινα» γιατί δεν έκανα τα χατίρια κανενός. Είναι καθεστώς αυτό το πράγμα στο θέατρο, όχι ότι δεν υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις φυσικά. Το 99% όμως είναι έτσι. Πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψη μου κάποιοι καλοντυμένοι κύριοι να παρενοχλούν κορίτσια στο μετρό. Βρέθηκε και η κόρη μου σε αυτή την παρέα και ήρθε και μου το είπε. Και επειδή δεν θέλω η κόρη μου να περάσει τα ίδια με εμένα, έφτασα μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Και βλέπω μέσα έναν ανεκδιήγητο τύπο με πολιτικά, θρασύ, αξιώτικό, και του λέω να πάει στο μετρό που γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Η απάντηση; Α, δεν είναι σε εμάς η Δουκίσσης Πλακεντίας, στο Χαλάνδρι να πάτε. Κι εκείνη τη στιγμή έτρεμε το χέρι μου κι έβλεπα το τασάκι και μου ερχόταν να του το πετάξω στο κεφάλι. Εγώ θα πήγαινα φυλακή, όχι αυτός. Υποστήριξη από την κοινωνία δεν υπάρχει», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

papadhma1

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι το θέατρο βρίσκεται σε καταβαράθρωση. Νομίζω ότι έχουν βγει διάφορες αναρτήσεις, νομίζω ότι έχει πάρει ένα δρόμο αυτή η ιστορία. Από ό,τι ενημερώνομαι από τα νέα παιδιά, ακούγονται κι άλλα. Και τα νέα παιδιά χαίρονται γιατί θα καθαρίσει το τοπίο. 30 χρόνια κάνω τηλεόραση και βλέπετε τα ίδια και τα ίδια άτομα να παίζουν, και να παίρνουν τις επιχορηγήσεις από το κράτος, τα ίδια και τα ίδια άτομα με τις παρέες τους να λειτουργούν, να με συγχαρείτε αλλά τα πράγματα είναι στο 90-99% σκάρτα. Έζησα μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή (αυτό περιγράφεται και στο βιβλίο Βίος Βίας), έπαιξα 2-3 παραστάσεις και δεν ακολούθησα στη μικρή περιοδεία. Δεν ζήτησα αποζημίωση. Πήρα τα ηρεμιστικά μου, κάθισα στο σπίτι μου, έφαγα τις σάρκες μου, γιατί ήθελα να ουρλιάξω, να φωνάξω, να βρίσω, έβρισα βέβαια. Χτύπησα αυτόν τον άνθρωπο που μου συμπεριφέρθηκε έτσι – και δεν ήταν η πρώτη φορά – αντέδρασα. Πριν 3-4 χρόνια έγινε αυτό. Και έχω ακούσει δύο φορές, πως αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι. Η μία είναι από αστυνομικό, και το δεύτερο είναι από κάποιον θεατρικό παραγωγό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...