Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Γιώργος Λιάγκας: «Γνωρίζουμε ποιος είναι ο άνθρωπος που κατήγγειλε η Αναστασοπούλου, εγώ τον ξέρω και προσωπικά» (video)

Με αφορμή την δημόσια καταγγελία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Instagram για τον σκηνοθέτη που όπως έγραψε αυτοϊκανοποιούταν σε οντισιόν μπροστά της, πολλές ήταν οι γυναίκες ηθοποιοί που έσπασαν την σιωπή τους για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό» συζήτησαν το θέμα με τον παρουσιαστή, να αποκαλύπτει πως πρόκειται για έναν κορυφαίο Έλληνα ηθοποιό, τον οποίο γνωρίζει και έχει πιει και καφέ μαζί του.

«Εδώ υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε λεκτική συμπεριφορά, όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες όπως η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου… Εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι. Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός, εγώ τον ξέρω και προσωπικά. Τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι μία γυναίκα, είναι πολλές. Μεταφέρω ρεπορτάζ, στο πλαίσιο μιας πρόβας μιας παράστασης, υπήρξε μια σκηνή που είχε σεξουαλικό περιεχόμενο το οποίο υποτίθεται πως το επαναλάμβανε με όλες αυτές τις ηθοποιούς».

«Εγώ έχω μιλήσει στο τηλέφωνο και την έχω ακούσει αυτήν την ιστορία», είπε η Φαίη Σκορδά.

Μετά την αποκάλυψη της παρουσιάστριας ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Εγώ πάλι όταν άκουσα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό. Χθες πήγανε στον δικηγόρο, αυτό λέει το ρεπορτάζ»

Τέλος η Φαίη ανέφερε: «Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα. Η καθεμία είπε τη δική της ιστορία, αφορά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, στη συγκεκριμένη παράσταση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...