Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

Στον «πάγο» λόγω κορονοϊού η δικαστική διαμάχη του Λουκά Νομικού με τις κόρες του

Παράταση μέχρι νεωτέρας πήρε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον εφοπλιστή Λουκά Νομικό και στις δύο κόρες του, Μυρτάλη και Νικολέτα, καθώς, λόγω του κορονοϊού, το Πρωτοδικείο Πειραιά «πάγωσε» τη συζήτηση όλων των υποθέσεων που αφορούν τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, οι οποίες ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστούν αυτές τις ημέρες!

Χθες, επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση που κατέθεσε ο Λουκάς Νομικός για ανάκληση των αποφάσεων διατροφής των δύο κοριτσιών, ενώ την περασμένη Παρασκευή ήταν να εκδικαστεί η αίτηση ανακοπής στη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο εφοπλιστής την 1η Δεκεμβρίου 2020 για την κόρη του, Μυρτάλη, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις στη σκηνή του «The Voice».

nomikou432 2 1
Η Μυρτάλη Νομικού

Ωστόσο, η γραμματέας του Πρωτοδικείου Πειραιά, όπου θα εκδικάζονταν οι υποθέσεις αυτές, αποφάσισε να τις αποσύρει λόγω των έκτακτων συνθηκών που ισχύουν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ετσι, οι δύο πλευρές θα βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής ώσπου να οριστούν νέες ημερομηνίες για την εκδίκασή τους.

Σπουδές στις ΗΠΑ

H 23χρονη Μυρτάλη Νομικού, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές του «Voice» τόσο με τη φωνή όσο και με την εμφάνισή της, έχει καταθέσει από τις 25 Ιουλίου 2018 αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να της επιδικαστεί διατροφή. Οπως αναφέρεται στην αίτηση ανακοπής του εφοπλιστή, η κόρη του ζητούσε με αγωγή να της καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 3.866 ευρώ για το χρονικό διάστημα από τις 25 Ιανουαρίου 2019 ως τις 25 Ιανουαρίου 2021.

φ3
Η Νικολέτα Νομικού

Σύμφωνα με τον εφοπλιστή, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων η διατροφή δινόταν κανονικά, επειδή η Μυρτάλη αδυνατούσε να εργαστεί λόγω σπουδών στις ΗΠΑ. Αντί, όμως, να σπουδάζει στο εξωτερικό, εκείνη βρίσκεται στην Ελλάδα, και μάλιστα συμμετέχει στον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό.

«Μόλις πληροφορήθηκα τα ανωτέρω γεγονότα, τα οποία αποτελούν και λόγο ανακλήσεως της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων, άσκησα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά την από 1/10/2020 αίτηση ανακλήσεως της υπ’ αριθμόν 1849/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά. Η ανωτέρω ανακοπή προσδιορίστηκε να συζητηθεί κατά τη δικάσιμο της 10/11/2020, πλην όμως η συζήτηση ματαιώθηκε λόγω αναστολής της λειτουργίας των δικαστηρίων εξαιτίας της πανδημίας Covid-19. Πλην όμως η θυγατέρα μου, συνεχίζοντας την όλως καταχρηστική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό μου, αν και γνωρίζει ότι δεν δικαιούται να εισπράττει διατροφή, καθ’ όσον έπαυσε η αιτία για την οποία επιδικάσθηκε, εκμεταλλευόμενη τη μη έκδοση οριστικής αποφάσεως επί της τακτικής αγωγής αξιώνει να συνεχίσω να καταβάλλω μηνιαία διατροφή ύψους 3.866 ευρώ» αναφέρει ο Λουκάς Νομικός, σύμφωνα με το protothema.gr.

Αναβολή

Οπως υποστηρίζει ο εφοπλιστής, στις 6 Νοεμβρίου η κόρη του τού κοινοποίησε την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά για τα ασφαλιστικά μέτρα που του είχε κάνει το 2018, ζητώντας πλέον να της καταβάλει το ποσό των 11.598 ευρώ, το οποίο αφορά τις διατροφές των μηνών Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του 2020. Παράλληλα, ζητά να της καταβληθούν και μελλοντικές διατροφές. Υστερα από αυτό, ο εφοπλιστής κατέθεσε αίτηση ανακοπής στη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, η συζήτηση της οποίας τελικά αναβλήθηκε.

Σημειώνεται ότι και η άλλη κόρη του κ. Νομικού, η Νικολέτα, έχει κινηθεί νομικά εναντίον του πατέρα της ζητώντας του διατροφή. Ομως, η εκδίκαση και αυτής της υπόθεσης μπήκε στον «πάγο» λόγω του κορονοϊού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...