Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Σοκ με τον ράπερ Lil Jon: Νεκρός ο 27χρονος γιος του –...

Σοκ και βαθιά συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι ο...

Ελένη Φουρέιρα για τα 3α γενέθλια του γιου της: «Η ωραιότερη ημέρα...

Η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να μοιραστεί με τους followers...

Νίκος Μουτσινάς για τα σενάρια επιστροφής: «Δε μου λείπει η τηλεόραση»

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο...

Νονά Κίμπερλι!

Όταν στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν ο Κωνσταντίνος...

Μιμή Ντενίση: «Δεν είχα ιδέα σε ποιο σημείο κακοποίησης, είχαν φτάσει τα πράγματα» (video)

H Μιμή Ντενίση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν βγει στην επιφάνια στον χώρο του θεάτρου και την «θύελλα» καταγγελιών που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα.

«Aυτά που ακούμε τις τελευταίες μέρες πραγματικά μου προκαλούν θλίψη για το παρελθόν αλλά και χαρά για τώρα. Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι η κοινωνία άλλαξε, ζούμε μια διαφορετική πραγματικότητα και πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, έχει χάσει το τρένο. Δεν είναι μόνο ο κορονοϊός, είναι μια αλλαγή κοινωνική σε όλο τον κόσμο που άνοιξε τα στόματα και αυτό ήταν απαραίτητο να γίνει. Πάρα πολλά πράγματα εγώ ομολογώ ότι δεν τα περίμενα. Καταρχήν δεν είχα ιδέα σε ποιο σημείο κακοποίησης, λεκτικής ή σωματικής, είχαν φτάσει τα πράγματα.

Είναι πάρα πολύ λυπηρή για μένα όλη αυτή η κατάσταση γιατί αγαπώ όλους τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ανόητο να πει κανείς «γιατί το κάνουν τώρα;». Είμαστε γενικά στο θέατρο μια υγιής κοινότητα που φυσικά, όπως όλες, έχει τις εξαιρέσεις της. Άλλο είναι να είναι κάποιος δύσκολος και άλλο τα περιστατικά που μαθαίνουμε τώρα. Τώρα είπαν τα κορίτσια αυτά τέτοιες εμπειρίες».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφαση γνωστού ηθοποιού να στείλει εξώδικο στα ΜΜΕ ώστε να μην αναφερθεί το όνομα του σε οποιαδήποτε καταγγελία: «Oι φήμες και η φημολογία αυτές τις μέρες είναι τεράστια. Λένε και ακούμε μες στον χώρο μας για σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Δεν ξέρω τι σκέφτηκε και το έκανε, ούτε θέλω να μπω σε αυτό. Αυτό που θέλω να πω, όμως, είναι πως δεν πρέπει να πέσουμε σε μια υπερβολή γιατί χάνουν την αξία τους και τα σοβαρά που λέγονται», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

https://www.youtube.com/watch?v=gKA5lpmbAhc&feature=emb_logo&ab_channel=Zappitshow

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.