Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι σε πολύ μεγάλο εκνευρισμό γιατί δεν με σέβονται»

Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με τις καταγγελίες ηθοποιών για σεξουαλική, λεκτική και σωματική βία στον χώρο του θέατρου.

«Είμαι σε πολύ μεγάλο εκνευρισμό γιατί δεν με σέβονται, πρέπει να πάω οδοντίατρο να κάνω απονεύρωση και έρχονται κάτω από το σπίτι μου και δεν καταλαβαίνουν. Οποιοσδήποτε διαγράφεται από το σωματείο, δεν συμβαίνει κάτι απλά γίνεται δακτυλοδυκτούμενος. Ο κύριος Τσαρούχας είπε ότι υπάρχουν 1000 καταγγελίες, εννοώντας στην υπερβολή ότι υπάρχουν πολλές, εν τη ρύμη του λόγου γίνονται και σφάλματα. Όπως βγαίνουν στα Facebook και στα Instagram, θέλουμε οι καταγγελίες να γίνονται στο σωματείο. Αν μου συμβεί κάτι εμένα από τα νεύρα που μου έχουν δημιουργήσει όλοι και το όλοι λέει πολλά, θα αισθανθείτε άσχημα. Τα νεύρα μου δεν είναι καθόλου καλά. Να πω κάτι ήρεμο ότι οι νόμιμες διαδικασίες θέλουν χρόνο, δεν μπορούν να βιάζονται όλοι από την μία μέρα στην άλλη», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.