Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ηλιάνα Αραβή: «Με πήρε τηλέφωνο και αυνανιζόταν»! Ο Χαϊκάλης ομολόγησε την πράξη του

O χώρος της μουσικής, του θεάτρου και της τηλεόρασης εδώ και μερικές ημέρες χτυπιέται από το τσουνάμι των αποκαλύψεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις με πρωταγωνιστές συνθέτες, ηθοποιούς και σκηνοθέτες!

Μετά τις συνταρακτικές καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη που κατατέθηκαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από τις Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη, και προκάλεσαν σεισμό στην εγχώρια showbiz, το Σάββατο, μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο Open, οι τηλεθεατές έγιναν μάρτυρες της εξομολόγησης της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή, η οποία, χωρίς να κατονομάσει τον άνθρωπο που την παρενόχλησε στη δραματική σχολή όπου φοιτούσε, προχώρησε σε αποκαλύψεις! Έλα όμως που βγήκε ο ίδιος ύστερα από 24 ώρες στην ίδια εκπομπή (μια και αναγνώρισε τον εαυτό του) για να πει τα πράγματα από τη δική του πλευρά! Ο λόγος για τον Παύλο Χαϊκάλη (ο οποίος συμπρωταγωνιστούσε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στο «50-50»)!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει και στη σειρά «Τατουάζ», αφού είπε πως όλα έγιναν όταν εκείνη ήταν 17 ετών, διευκρίνισε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει αλλά έγινε έξαλλη όταν είδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό (τον Χαϊκάλη δηλαδή) να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Στην εισαγωγή του ρεπορτάζ η παρουσιάστρια της εκπομπής Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως πρόκειται για έναν πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και στη συνέχεια στις οθόνες άρχισε να παίζει το βίντεο της εξομολόγησης της Ηλιάνας Αραβή:

«Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες» είπε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό, ο οποίος μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος στη δραματική σχολή. Ηταν ευγενικός στην αρχή, άρχισε να με φλερτάρει διακριτικά αλλά μετά αυτό γινόταν ολοένα και πιο έντονο. Ήμουν κάθετα αρνητική. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σίριαλ αλλά δεν με πήραν. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Το σοκ ήταν μεγάλο όταν με πήρε τηλέφωνο μια μέρα στις 10 το πρωί, αυνανιζόταν, ήθελε να συμμετέχω και εγώ και μου μιλούσε πρόστυχα! Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω, ότι τον βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Υστερα από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες» ανέφερε η Αραβή.

Όλοι πάγωσαν στο πλατό της εκπομπής, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει -μετά το τέλος της μαρτυρίας- ότι η καταγγελία της ηθοποιού υπάρχει στο Σωματείο Ηθοποιών επίσημα και εξετάζεται. Έχοντας περάσει μια ημέρα από τις αποκαλύψεις της Αραβή, ο Παύλος Χαϊκάλης, που αναγνώρισε ότι η καταγγελία ήταν για το πρόσωπό του, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και απάντησε για όλα όσα είπε η ηθοποιός εναντίον του: «Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; Το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της» είπε αρχικά ο προβεβλημένος πρωταγωνιστής και συνέχισε:

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Τη γνώρισα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Τη φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά» είπε ο Χαϊκάλης και συνέχισε: «Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλον αυτόν τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Οταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου, τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Οταν μου είπε “σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου” σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου”» είπε για τη συγκεκριμένη καταγγελία ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης», εκφράζοντας και την απορία γιατί η ίδια δεν πήγε να τον καταγγείλει στον σχολάρχη!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...