Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Η Νένα Χρονοπούλου μιλάει για την «υπέροχη πλευρά του θεάτρου»

Η Νένα Χρονοπούλου αποφάσισε να μιλήσει για τις αποκαλύψεις των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, οι οποίες έχουν προκαλέσει σεισμό στον χώρο του θεάματος, με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, θέλοντας όμως να αναδείξει την άλλη πλευρά του θεάτρου, αυτή που δεν την έχουν αγγίξει η μπόχα και η δυσοσμία που αναδύεται από καμαρίνια, παρασκήνια και οντισιόν!

«Πάνε μέρες τώρα που οι καταγγελίες για τους θεατρανθρώπους οργιάζουν, και ενώ η αποκάλυψή τους δεν με σοκάρει, μια που τόσα χρόνια σε αυτόν τον χώρο όλο και κάτι είχε πάρει το αυτί μου, νιώθοντας ιδιαιτέρως τυχερή για τις λίγες μεν αλλά υπέροχες και ιδιαίτερα τιμητικές συνεργασίες μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους και τις κυρίες που με αγκάλιασαν, με τίμησαν με το να με επιλέξουν από τα πρώτα μου βήματα ως συνεργάτιδα και ασφαλώς ουδέποτε με κακοποίησαν» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Γιατί, φίλες και φίλοι, το θέατρο έχει και υπέροχους ανθρώπους, έχει και ηθοποιούς που πράγματι ποιούν ήθος, έχει και αξιοπρέπεια, έχει και τεράστια αγκαλιά για τον συνάδελφο. Γνωρίζοντας και σεβόμενη πως είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουν οι συνάδελφοί μου τις “αλητείες” που βίωσαν από μισανθρώπους και άτομα που δεν αγαπούν και δεν σέβονται το γυναικείο ή το ανδρικό φύλο, θα ήθελα μέσα από κάποια μεγάλα ονόματα που αγαπήσαμε όλοι να τους εμπνεύσω την ελπίδα πως όλα μπορούν να αλλάξουν.

6073 GIORGOS KONSTANTINOY DANAI LOYKAKI 492020
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Το νόμισμα έχει δύο όψεις και ενώ η μία είναι όλοι αυτοί οι οποίοι σας έχουν εκπλήξει τις τελευταίες ημέρες, ας θυμηθούμε πως υπάρχει και ο κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, με τον οποίο δούλεψα μαζί του δύο φορές και ήταν εκείνος που με έκανε να θέλω να πηγαίνω στο θέατρο, γεμάτος ευγένεια, γεμάτος γλυκύτητα και αγάπη προς τον ηθοποιό, γεμάτος κατανόηση και χιούμορ, σοβαρός και υπέροχος. Οπως υπάρχει και η κυρία Μάρθα Καραγιάννη, μια γυναίκα γεμάτη ενέργεια, δίχως κόμπλεξ και προσβολές.

4533 MARTHA KARAGIANI 1112020
Η Μάρθα Καραγιάννη

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον κ. Χάρρυ Κλυνν – άλλωστε μαζί του ήταν η τελευταία μου φορά που δούλεψα στο θέατρο. Ηταν κύριος επάνω και κάτω από τη σκηνή, είχε χιούμορ, είχε σεβασμό στις επιλογές του και ασφαλώς είχε ηθική.

Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με τον Στάθη τον Ψάλτη και με την Ελντα την Πανοπούλου και με τον Τόνυ Αντονυ και με τον Μάρκο το Σεφερλή και με τον Ανδρέα τον Ανδρεόπουλο και με τον αγαπημένο κ. Κώστα Βουτσά, που ήταν ένα περιβόλι γεμάτο λουλούδια και αγάπη για όλο τον κόσμο» έγραψε χαρακτηριστικά η Νένα Χρονοπούλου και στη συνέχεια αποθέωσε και άλλους ηθοποιούς: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την απλότητα και το πηγαίο χιούμορ της κυρίας Ρένας Βλαχοπούλου, αλλά ούτε και το τηλεφώνημα του Χάρη Ρώμα στο σπίτι μου για να μου προσφέρει δουλειά, όταν περνούσα μια τραγική περίοδο στη ζωή μου. Ας δούμε και αυτή την πλευρά των ανθρώπων του θεάτρου, γιατί είναι πραγματικά θλιβερό να μείνει ο κόσμος με αυτή την άδικη εικόνα για το επάγγελμά μας».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...