Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ο Παύλος Παπαδόπουλος μιλά για τον φίλο του Τριαντάφυλλο και «πυροβολεί» την Ανθή

Mε εμπειρία στα realities και όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες πριν το τηλεοπτικό προϊόν σερβιριστεί στο πιάτο των τηλεθεατών, ο Παύλος Παπαδόπουλος δεν αφήνει ασχολίαστα όσα συμβαίνουν στο «Survivor», παίρνοντας μάλιστα το μέρος του Τριαντάφυλλου και πυροβολώντας την κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης, τον φίλο της στο reality επιβίωσης Περικλή Κονδυλάτο, αλλά και τον… διοργανωτή πάρτι πάνω σε σκάφη που βρίσκεται στην ομάδα των «Μπλε»!

  • Aπό τον
    Βαγγέλη Καράλη

«Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, έχει προσωπικότητα και είναι αυθεντικός. Οποιος λέει την αλήθεια και είναι ντόμπρος δεν γίνεται αρεστός, γι’ αυτό και έχει κόντρες στο παιχνίδι» λέει ο Παύλος Παπαδόπουλος, την ώρα που «οπλίζει» για να στρέψει τα «πυρά» του κατά άλλων παικτών του «Survivor».

«Δεν συμπαθώ τον Τζέιμς και τον Περικλή! Είναι εγωιστές και δημιουργούν εντυπώσεις για να κάνουν τζάμπα θόρυβο. Οσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, τι να πω; Σε 27 παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και βγαίνει η πιο δημοφιλής παίκτρια του παιχνιδιού. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, ο κόσμος δεν είναι χαζός και καταλαβαίνει» λέει ο νικητής του «Power of love», θέλοντας έτσι να σκιαγραφήσει με τον δικό του τρόπο τον ντόρο που είχε ξεσπάσει αναφορικά με την περιβόητη ψηφοφορία των τηλεθεατών, που κράτησε στον Αγιο Δομίνικο την κόρη του πρώην υπουργού.

pavlos 1
Ο Παύλος Παπαδόπουλος

Οσο για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή εν μέσω της δεύτερης καραντίνας και της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει αλλάξει τη ζωή όλων, ο Παύλος Παπαδόπουλος -που είχε αποκαλύψει τον Οκτώβριο στην «Espresso» ότι έχει έναν γιο 9 ετών- λέει πως ύστερα από όσα εξομολογήθηκε στην εφημερίδα μας νιώθει ότι του έφυγε το βάρος που είχε στην ψυχή του. «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγήκα και μίλησα δημόσια για τον γιο μου. Ηταν κάτι που ήθελα να πω από καιρό και να φωνάξω ότι είμαι ένας περήφανος πατέρας. Τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν συγκινητικά και όλοι μού είπαν “μπράβο” που βγήκα και μίλησα για τον γιο μου. Πλέον μπορώ να κάνω μαζί του βόλτες ελεύθερα χωρίς να φοβάμαι μη μας βγάλει κάποιος μια φωτογραφία και αρχίσουν να γράφουν και να λένε διάφορα» λέει με συγκίνηση ο ίδιος!

Ομως, δεν είναι το μοναδικό ευχάριστο, όπως μας λέει, στη ζωή του, μια και παρά την κρίση πήρε το ρίσκο να κάνει το δικό του επιχειρηματικό βήμα, ανοίγοντας στη Γλυφάδα, εν μέσω της καραντίνας, το δικό του take away cafe. «Την απόφαση την πήρα μέσα στην καραντίνα, διότι δεν άντεχα όλη αυτήν τη στασιμότητα. Ανοιξα ένα take away café, διότι είναι τα μόνα που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση» λέει στην «Espresso» για τη νέα επιχειρηματική κίνησή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...