Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2025

Η Δέσποινα Μοίρου με τον «σκληρό» του Χόλιγουντ

Με τον Μίκι Ρουρκ θα συνεργαστεί η δίκη μας...

Παίκτρια του Survivor τρύπωσε στον γάμο πασίγνωστου αθλητικού ζευγαριού! Όλο το παρασκήνιο

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που εύχεσαι να μη...

Μυστικός δείπνος – Σακελλαροπούλου και Ιερώνυμος στο Αυγό του Κόκορα

Στο γνωστό εστιατόριο Το Αυγό του Κόκορα δείπνησαν ένα...

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης: «Είχα τρεις παράλληλες σχέσεις και το ήξεραν»

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της...

Ο Παύλος Παπαδόπουλος μιλά για τον φίλο του Τριαντάφυλλο και «πυροβολεί» την Ανθή

Mε εμπειρία στα realities και όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες πριν το τηλεοπτικό προϊόν σερβιριστεί στο πιάτο των τηλεθεατών, ο Παύλος Παπαδόπουλος δεν αφήνει ασχολίαστα όσα συμβαίνουν στο «Survivor», παίρνοντας μάλιστα το μέρος του Τριαντάφυλλου και πυροβολώντας την κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης, τον φίλο της στο reality επιβίωσης Περικλή Κονδυλάτο, αλλά και τον… διοργανωτή πάρτι πάνω σε σκάφη που βρίσκεται στην ομάδα των «Μπλε»!

  • Aπό τον
    Βαγγέλη Καράλη

«Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, έχει προσωπικότητα και είναι αυθεντικός. Οποιος λέει την αλήθεια και είναι ντόμπρος δεν γίνεται αρεστός, γι’ αυτό και έχει κόντρες στο παιχνίδι» λέει ο Παύλος Παπαδόπουλος, την ώρα που «οπλίζει» για να στρέψει τα «πυρά» του κατά άλλων παικτών του «Survivor».

«Δεν συμπαθώ τον Τζέιμς και τον Περικλή! Είναι εγωιστές και δημιουργούν εντυπώσεις για να κάνουν τζάμπα θόρυβο. Οσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, τι να πω; Σε 27 παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και βγαίνει η πιο δημοφιλής παίκτρια του παιχνιδιού. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, ο κόσμος δεν είναι χαζός και καταλαβαίνει» λέει ο νικητής του «Power of love», θέλοντας έτσι να σκιαγραφήσει με τον δικό του τρόπο τον ντόρο που είχε ξεσπάσει αναφορικά με την περιβόητη ψηφοφορία των τηλεθεατών, που κράτησε στον Αγιο Δομίνικο την κόρη του πρώην υπουργού.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος

Οσο για το τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή εν μέσω της δεύτερης καραντίνας και της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει αλλάξει τη ζωή όλων, ο Παύλος Παπαδόπουλος -που είχε αποκαλύψει τον Οκτώβριο στην «Espresso» ότι έχει έναν γιο 9 ετών- λέει πως ύστερα από όσα εξομολογήθηκε στην εφημερίδα μας νιώθει ότι του έφυγε το βάρος που είχε στην ψυχή του. «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγήκα και μίλησα δημόσια για τον γιο μου. Ηταν κάτι που ήθελα να πω από καιρό και να φωνάξω ότι είμαι ένας περήφανος πατέρας. Τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν συγκινητικά και όλοι μού είπαν “μπράβο” που βγήκα και μίλησα για τον γιο μου. Πλέον μπορώ να κάνω μαζί του βόλτες ελεύθερα χωρίς να φοβάμαι μη μας βγάλει κάποιος μια φωτογραφία και αρχίσουν να γράφουν και να λένε διάφορα» λέει με συγκίνηση ο ίδιος!

Ομως, δεν είναι το μοναδικό ευχάριστο, όπως μας λέει, στη ζωή του, μια και παρά την κρίση πήρε το ρίσκο να κάνει το δικό του επιχειρηματικό βήμα, ανοίγοντας στη Γλυφάδα, εν μέσω της καραντίνας, το δικό του take away cafe. «Την απόφαση την πήρα μέσα στην καραντίνα, διότι δεν άντεχα όλη αυτήν τη στασιμότητα. Ανοιξα ένα take away café, διότι είναι τα μόνα που έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση» λέει στην «Espresso» για τη νέα επιχειρηματική κίνησή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Τουλιάτο

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Τουλιάτο σήμερα στο Γ’...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

«Ο Τιμωρός»: Ο Μάρκος αντιμετωπίζει στα ίσια τη Δομινίκη

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η ώρα μεγάλων αποκαλύψεων πλησιάζει,...