Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Sky Maddas έφερε στο φως τα πρόστυχα μηνύματα του «ασυγκράτητου» Χαϊκάλη

Πρώτα ήταν η Κύπρια ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον Παύλο Χαϊκάλη στην εκπομπή «Ελα, χαμογέλα» του Open (η ίδια δεν είπε το όνομά του, όμως ο ίδιος ο ηθοποιός παραδέχτηκε στην ίδια εκπομπή, ύστερα από ένα εικοσιτετράωρο, ότι ήταν αυτός) και συγκεκριμένα για το τηλεφώνημα που δέχτηκε όταν σπούδαζε στη Δραματική Σχολή στην οποία δίδασκε ο Χαϊκάλης.

Στο τηλεφώνημα, όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, στην άλλη άκρη της γραμμής, ο ηθοποιός αυνανιζόταν, πράγμα που ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της TV αποδέχτηκε, δίνοντας τη δική του εκδοχή και εξιστορώντας όλα όσα είχαν συμβεί.

Πάντως, αν και ο Παύλος Χαϊκάλης θα βρεθεί ενώπιον του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μια και η Αραβή έχει προχωρήσει σε καταγγελία, δεν έχει καμία διάθεση να δώσει συνέχεια στο θέμα. Μετά όμως τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας από την ηθοποιό, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά «Το τατουάζ», υπήρξε δεύτερη αποκάλυψη για τον δημοφιλή ηθοποιό, αυτή τη φορά από την ηθοποιό και σεναριογράφo Sky Maddas. Η Ελληνοαμερικανίδα καλλιτέχνιδα, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο twitter, υποστήριξε πως δέχτηκε από τον Παύλο Χαϊκάλη σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε το 2011 στην εφαρμογή messenger, όταν εκείνη ήταν ανήλικη!

«Είδα το βίντεο με τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Φιλιππίδη να κοροϊδεύουν αισχρά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης / βιασμού στο twitter. Τότε θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα. Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιό» έγραψε η Sky Maddas και συνέχισε να εξιστορεί όσα έγιναν πριν από δέκα χρόνια, αφήνοντας τους χρήστες του twitter άφωνους:

«Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαϊκάλη. Είχα ταχυπαλμία. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το “50-50”, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές, ακόμα και σήμερα. Ντράπηκα, αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σε αυτά τα μηνύματα που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω για να μην προσβάλω τον κ. Χαϊκάλη. Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτάκια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σόσιάλ μου μίντια. Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φωτό με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ηταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...