Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Κατερίνα Καινούργιου: «Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό» (video)

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ψυχολογική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου. Μετά τις πρόσφατες καταγγελίες κατά γνωστού σκηνοθέτη για την παρενόχληση σε ανήλικα παιδιά η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε την έντονη δυσαρέσκεια της και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

«Με έχει πιάσει σφίξιμο στο στομάχι, έχω τάση για εμετό. Με όλα αυτά τα θέματα, αυτές τις ημέρες είμαι ως εδώ και δυσκολεύομαι αρκετά να τα παρουσιάσω. Δεν μπορώ, αλήθεια σας λέω, δεν μπορώ. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τόσα χρόνια έχουν το απίστευτο respect, περνάς από δίπλα τους και σε φτύνουν, είναι ένα συγκεκριμένο γκέτο και μια κλίκα που τους προσκυνούν οι πάντες, τους έχουν θεοποιήσει και αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει τα τέρατα σε ανήλικα παιδάκια. Με πιάνει σφίξιμο στο στομάχι, δεν είμαι γονιός αλλά πραγματικά αν είχα παιδί και έφτασε στα αυτιά μου η παραμικρή υποψία, θα τον έπιανα με τα ίδια μου τα χέρια. Μιλάω ειλικρινά, δεν το θέλω αυτό το θέμα, δεν μπορώ άλλο, δεν το θέλω. Να τους κλείσουν μέσα. Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά θέλω και να μην το παίζουμε καθόλου το θέμα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα