Η Ζέτα Δούκα προς Κυριάκο Μητσοτάκη: «H δικαιοσύνης οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά»

Με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και πολλοί καλλιτέχνες αποκάλυψαν ότι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά και ψυχολογική και λεκτική βία.

Την αρχή έκανε η Ζέτα Δούκα όταν κατήγγειλε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία.

Δύο εβδομάδες αργότερα από την αποκάλυψη της η γνωστή ηθοποιός ζητάει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου να πάρουν θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάματος.

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά. Με όλο τον σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων» γράφει χαρακτηριστικά στο story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό