Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η ώρα της κρίσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Θα «απολογηθεί» με υπόμνημα

Έρχεται η ώρα της κρίσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν φτάσει ήδη στα χέρια του οι φάκελοι με τις καταγγελίες σε βάρος του που έχουν κατατεθεί στο πειθαρχικό τμήμα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατηγορούν τον πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και θιασάρχη για σεξουαλική παρενόχληση, έχοντας δώσει, μάλιστα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στις καταγγελίες τους για τον τρόπο με τον οποίο, όπως ισχυρίζονται, συμπεριφέρθηκε σε καθεμιά από αυτές. Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο συνολικός αριθμός των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ εναντίον του ηθοποιού, ωστόσο οι φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για διψήφιο αριθμό γυναικών.

Μεταξύ αυτών ενδέχεται να βρίσκεται και η ηθοποιός με τα αρχικά Α.Γ., η οποία υποστήριξε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι το 2014 ο Πέτρος Φιλιππίδης την παγίδευσε μέσα στο αυτοκίνητό του και αυνανίστηκε μπροστά της, ενώ, μόλις εκείνη άρχισε να φωνάζει και να χτυπιέται, την πέταξε έξω από το όχημα, λέγοντάς της: «Αντε γ…, που θες και ρόλο!»

Σε κάθε περίπτωση, ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο σχεδόν δεν έχει μετακινηθεί από την κατοικία του στο Ψυχικό, θα κληθεί να απαντήσει ξεχωριστά σε καθεμιά από τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στο ΣΕΗ. Ο ίδιος, μάλιστα, βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τους δικηγόρους του, προκειμένου να καταλήξουν στην υπερασπιστική γραμμή που θ’ ακολουθήσουν. Οπως ακούγεται, ωστόσο, δεν θα μεταβεί ο ίδιος στη συνεδρίαση του πειθαρχικού στο ΣΕΗ, όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του, αλλά θα δώσει απαντήσεις με υπόμνημα και μάρτυρες, οι οποίοι θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από τις υποθέσεις που τον βαραίνουν με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης και του εργασιακού εκφοβισμού. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποιοι θα είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι θα πουν προς υπεράσπιση του πρωταγωνιστή έπειτα από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πάντως, στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκονται η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης, οι οποίοι -όπως αναφέρει αξιόπιστη πηγή- τον στηρίζουν απόλυτα σε αυτή την ιστορία και παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια μπροστά στην κρίση που έχει ξεσπάσει στο σπιτικό τους, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για το αντίθετο. Μένει τώρα να μάθουμε τι θα ισχυριστεί ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την ώρα της κρίσης του και αν οι ισχυρισμοί του θα πείσουν τους συναδέλφους του και την κοινή γνώμη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...