Ούτε σε επαναλήψεις σίριαλ δεν θα παίζει στα κανάλια ο Φιλιππίδης

Ενός κακού μύρια έπονται! Δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ τα πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που κατέληξαν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο στη μιντιακή αγορά, τα περισσότερα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρεται ότι είναι αποφασισμένα να μην τις προβάλουν ξανά ως επαναλήψεις, ειδικότερα αυτό το διάστημα που το θέμα βράζει και έχει ευαισθητοποιήσει τόσο πολύ το κοινό.

Εν τω μεταξύ, θύμα της υπόθεσης Φιλιππίδη είναι το επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που δεν μπορεί να μπει άμεσα σε γυρίσματα. Μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Πέτρου Φιλιππίδη, η εταιρία παραγωγής αναζήτησε έναν τρόπο ωστε να εξαφανίσει τον Παρασκευά, τον ρόλο που υποδυόταν ο ηθοποιός. Οι σεναριογράφοι αποφάσισαν ότι την εξαφάνισή του από το χωριό θα μπορούσε να τη διηγηθεί ο αδελφός του Μένιος, ένας νέος ρόλος που θα εισβάλει με φόρα στην υπόθεση.

Οπως ακούγεται, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν έξι ημέρες, με τον Τάσο Χαλκιά να δίνει τα χέρια με την παραγωγή. Ομως, τα γυρίσματα δεν έγιναν λόγω της «Μήδειας» και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν, μια και τα επεισόδια, τα οποία είναι έτοιμα, στερεύουν!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.