Σάκης Αρσενίου: «Με φλερτάρουν και άντρες και γυναίκες» (video)

Ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up». Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και για το φλερτ μέσω των social media.

«Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ο παππούς μου ήταν ιερέας, πήγαινα 14 χρόνια σε εκκλησιαστική κατασκήνωση, έψελνα και στην εκκλησία και ακόμα ψέλνω, αν τύχει. Πολύ δύσκολο! Αν σου δώσω να διαβάσεις ένα βιβλίο βυζαντινής μουσικής, δεν θα καταλάβεις τι λέει. Με φλερτάρουν και άντρες και γυναίκες. Έχει τύχει να μπω να αλλάξω στο καμαρίνι, να ανοίξουν την πόρτα και να μπουν χωρίς να χτυπήσουν, που είναι αγενέστατο αυτό, και να μην βγαίνουν έξω. Και να μου λένε «άλλαξε κι εμείς θα βλέπουμε». Μου έχει συμβεί αυτό και με γυναίκα και με άντρα.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει φλερτάρει στα social. Κι εγώ έχω φλερτάρει, και με έχουν φλερτάρει και πάντα θα γίνεται αυτό. Όποιος πει το αντίθετο, είναι ψεύτης. Έχω βγει ραντεβού μέσω των social, αλλά εφόσον είχε γίνει επαφή από κοντά. Είχε έρθει στο μαγαζί η κοπέλα, ξαναήρθε, κι έτσι έτυχε μέσω κοινής παρέας και βγήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

https://www.youtube.com/watch?v=Hnf0Cs0FpbQ&feature=emb_logo&ab_channel=Zappitshow

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό