Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ διέγραψε το τατουάζ που έκανε για τον πατέρα του

«Μονοκονδυλιά» διέγραψε από το μπράτσο του ο Μπρούκλιν Μπέκαμ τον πατέρα του Ντέιβιντ, σβήνοντας ουσιαστικά το τατουάζ που είχε κάνει για να τον τιμήσει.

Η κοινή έξοδος Σεφερλή – Τσαβαλιά βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού

Σπάνια θεατρική έξοδο έπειτα από καιρό έκαναν ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, που απόλαυσαν τη θρυλική κωμωδία «Τοc Toc», που σκηνοθέτησε και στην οποία

«Ηλέκτρα»: Τι άλλο θα έρθει στο φως; Και πόσοι θα πιστέψουν τον...

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ηλέκτρα» η Νεφέλη θέλει να μάθει τι συνέβη με το παιδί της, ο Παύλος όμως της ζητά να κάνει λίγη υπομονή ακόμα.

Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη – Έπεσε από άλογο σε γυρίσματα και...

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του. Ο σεφ ενώ βρισκόταν πάνω στο άλογο εκείνο αιφνιδίασε και τον πέταξε κάτω τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος πόσταρε βίντεο με το ατύχημα και έγραψε δυο λόγια.

Κλέλια Ρένεση: «Μια κυβέρνηση προπαγάνδας, έχει κάνει όλο το Έθνος τσιφλίκι της»

Καταπέλτης ήταν η Κλέλια Ρένεση με ανάρτηση της στα social media. Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τις καταγγελίες για σεξουαλική, ψυχολογική και λεκτική βία στο χώρο του θεάτρου, κατακεραύνωσε την κυβέρνηση και την Υπουργό Πολιτισμού με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μια κυβέρνηση προπαγάνδας, έχει κάνει όλο το Έθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας όλους τους δικούς τους σε θέσεις κλειδιά, και δεν έχει καν την «τσίπα» να υποδυθεί την δημοκρατική της υπόσταση.

Ευθαρσώς επιβάλλει τον ένα νόμο μετά τον άλλο, και δεν ιδρώνει το αφτί τους. Όσο για την απάντηση «επικοινωνιακό τρικ» του πρωθυπουργού στην Ζέτα Δούκα είδαμε όλοι πόσο σοβαρά έλαβε υπόψη τα αιτήματα της-μας. Δεν έχουν κάνει την παραμικρή ενέργεια για να διευκολύνουν τον αγώνα των θυμάτων, μια εισαγγελία σε πλήρη ύπνωση, μια ομίχλη κ σιγή από το Μαξίμου, και το καζάνι βράζει. Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα. Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλήκια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμότητα των σκουληκιών στον κύκλο της ζωής . Αλλά θα γίνω τροφή τους μετά θάνατον.

Ένα κράτος «πρόνοιας» που βιάζει συστηματικά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, την μια εκμεταλλευόμενοι την πανδημία, την άλλη εξαγοράζοντας τα ΜΜΕ, την παράλλη απλά επειδή «μπορεί» μη κρατώντας καν τα προσχήματα.

ΒιτρίνεςαρμόδιοιεισαγγελείςβουλευτέςπρωθυπουργόςδημοσιογράφοιΜΜΕ , θα σας θυμάται η ιστορία ως «το παρεάκι που τάιζε τα τέρατα με τον φόβο κ τα όνειρα μας»… κ αυτήν την ιστορία θα την πούμε στα παιδιά μας, και αυτά στα δικά τους παιδιά.
Από αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλιτώσετε , όσο κ αν κάνετε την ανήξερη παιδούλα. Μην ξεχνάτε: Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».