Δημήτρης Μακρόπουλος: «Ο Αλέξης Παππάς θέλει να έχει τον έλεγχο της ομάδας…» (video)

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μετά την αποχώρηση του από το «Survivor» μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Love it». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του αλλά και για όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

«Ο Αλέξης Παππάς μου είχε πει ότι θα με ψηφίσει, γιατί δεν είχε άλλη επιλογή επειδή ήμουν καινούριος παίκτης. Εγώ του είπα ότι το θεωρώ και λάθος και άδικο για μένα γιατί είναι πολύ νωρίς. Ο Αλέξης και ο James με ρώτησαν τι λένε γι’ αυτούς έξω. Τι άποψη έχει διαμορφώσει το κοινό για καθέναν από εμάς. Εγώ δεν τους μετέφερα τίποτα, παρότι πιέστηκα πολύ. Μου έλεγαν «είσαι ψαρωμένος, δεν θα πάθεις τίποτα».

Όταν είδα το χαρτί «ΜΙΤΣΟΣ», όλοι γυρίσαμε και κοιτάξαμε τον Μπάρτζη και μου λέει δεν σε ψήφισα εγώ. Λέω του Καλίδη «είναι δυνατόν;» και μου λέει γιατί με τι γράφεται; Του είπα με «Η» και μου είπε: «Έγινα πανελλαδικώς ξεφτίλα».

Ο Αλέξης θέλει να έχει τον έλεγχο της ομάδας, αλλά δεν τον ενδιαφέρει να φαίνεται ο ίδιος. Ο Αλέξης και ο Κρις δεν μας είπαν ποτέ την αλήθεια για την μέρα που έφυγαν από την παραλία», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=6K_cNImTUF0&feature=emb_logo&ab_channel=Zappitshow

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό