Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Βασίλης Μπισμπίκης: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης»

Ο Νο1 κακός της TV μίλησε στο περιοδικό «Εnjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για όλους και για όλα! Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο μισητός Βόσκαρης στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, ήταν καταιγιστικός και αποκαλυπτικός για το σίριαλ που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές!

Αν και ως ηθοποιός μπήκε στο πετσί του ρόλου, ως άνθρωπος χαίρεται που πλησιάζει το τέλος του αδίστακτου βασανιστή και βιαστή της Ελένης και άλλων γυναικών. «Χαίρομαι που ήδη έχει ξεκινήσει και σιγά σιγά θα κορυφώνεται η πτώση του. Γιατί η τιμωρία του θα είναι αντάξια των εγκλημάτων που διέπραξε. Για μένα, όμως, ο Βόσκαρης είναι βαθιά σαδιστής. Αυτός ο άνδρας ερεθίζεται με το να προκαλεί πόνο στους άλλους» είπε ο καταξιωμένος ηθοποιός, ενώ, αναφορικά με το πώς κατάφερε να τον υποδυθεί με τόση επιτυχία, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε πως πάτησε στο εξαιρετικό κείμενο της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη.

«Είπα στη Μελίνα πριν από λίγες ημέρες πως μου έγραψε έναν χαρακτήρα ολοζώντανο πάνω στο χαρτί. Για αυτό λειτούργησε τόσο δυναμικά πάνω μου. Δομημένος άψογα σε λόγια και σε πράξεις. Δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου τέτοιον αρρωστημένο άνθρωπο για να τον αντιγράψω. Αρα, πιστά ακολουθώ τον ρόλο. Δεν χρειάστηκε να τον φανταστώ, διαβάζω τη σκέψη του» εξομολογήθηκε ο αντιστάρ της τηλεόρασης και του θεάτρου! Οσο για το πώς αντιδρούν οι φίλοι, η οικογένειά του και η σύζυγός του όταν αναποδογυρίζει τραπέζια, φωνάζει και βρίζει στο σίριαλ, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε:

φ2 2 1
Ο Βασίλης Μπισμπίκης στον ρόλο του Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες»

«Η πλάκα με τον γιο μου»

«Μεγάλοι άνθρωποι είναι – καταλαβαίνουν. Χαίρονται με την επιτυχία της σειράς. Η πλάκα είναι με τον γιο μου. Πάει στο δημοτικό. Μου λέει καμιά φορά που μπορεί να δει το σίριαλ, αν και είναι αργά για αυτόν, γιατί πάνω από όλα το σχολείο, “ρε μπαμπά τι κακιασμένος είναι αυτός ο Βόσκαρης; Πολύ κακός άνθρωπος. Εμένα μου αρέσουν οι καλοί”. Ο μικρός καταλαβαίνει το κακό από το κακό. Είναι στη φύση του ανθρώπου»!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, κόντρα στον ρόλο του, εξομολογήθηκε στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» πως ο χαρακτήρας που του αρέσει πάρα πολύ στο σίριαλ είναι αυτός της Λενιώς: «Μου αρέσει ο δυναμισμός της και η ανάγκη της για να επικρατήσει το δίκιο. Μου αρέσει το άλλο άκρο του Βόσκαρη με λίγα λόγια (γέλια)… Είναι ένας καλογραμμένος ρόλος, μια ηρωίδα με ιδανικά, αξίες, καθαρή, τσακισμένη από τη μοίρα, αλλά αγωνίστρια. Με έχει συγκινήσει η Μαρία Κίτσου σ’ αυτόν τον ρόλο. Λαμπρή ηθοποιός. Σ’ αυτό το σίριαλ παίζουν γενικότερα ηθοποιοί που κοσμούν το ελληνικό θέατρο». Πώς, όμως, τον αντιμετωπίζει ο κόσμος στον δρόμο;

«Δεν κυκλοφορώ πολύ, όπως και όλοι μας βέβαια τώρα με την καραντίνα και τον κορονοϊό. Και με τις μάσκες είναι λίγο δύσκολο να με αναγνωρίσουν» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης και συνέχισε: «Εχω βρεθεί σε φαρμακείο, σε σούπερ μάρκετ, και ο κόσμος δεν με έχει αντιμετωπίσει ποτέ χυδαία. Αντιθέτως, μου έχει δείξει την αγάπη του. Δεν με έχουν ταυτίσει με τον ρόλο, και ευτυχώς. Σε γενικές γραμμές, μου λένε “ΟΚ, υποδύεστε έναν κακό, αλλά εμείς σας αγαπάμε”. Μου λένε συνήθως “είστε ένας γοητευτικός κακός”». Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε, όμως, και για όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο τις τελευταίες εβδομάδες, με το τσουνάμι βιασμών, σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κατάχρησης εξουσίας!

«Νιώθω τυχερός»

«Με θλίβουν και με στενοχωρούν βαθύτατα» εξομολογήθηκε, μη μπορώντας να κρύψει την οργή του για όσα συνταράσσουν τον καλλιτεχνικό χώρο! Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κρίση που κλονίζει το θέατρο και λόγω της πανδημίας.

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Εγώ δεν μπορώ να παραπονεθώ. Με τις “Αγριες Μέλισσες” τα οικονομικά μου είναι καλά και νιώθω τυχερός. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν βλέπω γύρω μου τους συναδέλφους μου να μην έχουν να πληρώσουν τα βασικά. Υπάρχουν ηθοποιοί που βασίζονται μόνο στο θέατρο. Ως θεατρικός παραγωγός, έχοντας το Cartel, πρέπει να πληρώσω ρεύμα, ενοίκιο, κι ας είναι κλειστό. Υπάρχει μια σχετική βοήθεια από το κράτος. Το μόνο που βλέπω ως φως στο τούνελ είναι το καλοκαίρι. Να παίξουμε σε ανοιχτούς, υπαίθριους χώρους, να βγάλουμε τα σπασμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη, βλέποντας αυτόν τον συνωστισμό στα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, γιατί δεν λειτουργούν με το 50% των θέσεων τα θέατρα και με μάσκες. Γιατί το ΥΠΠΟ δεν φρόντισε τα θέατρα να μείνουν ανοιχτά; Το θέατρο είναι μεγάλη ψυχική βοήθεια μέσα στην πανδημία και ασφαλής διασκέδαση. Αλλά για αυτά τα αλλεπάλληλα λοκντάουν φταίμε όλοι. Ανοιξαν στην Ερμού τα μαγαζιά και είδαμε απίστευτες εικόνες . Ο ένας πάνω στον άλλον. Δεν βοηθάμε έτσι την κατάσταση. Ολοι βάζουμε ένα λιθαράκι και παρατείνουμε την καραντίνα μας με τις περιττές μετακινήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...