Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Πένθος για τη Νικολέττα Ράλλη – Έφυγε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες βιώνει η Νικολέττα Ράλλη καθώς έχασε τον πατέρα της. Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας δυο λόγια.

Οριστικός χωρισμός για Λαγούτη – Φεντόρουφ: Το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός

Ο Πέτρος Λαγούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Σπόντα Λιάγκα για διάρκεια εκπομπής: «Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω...

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ενοχλημένος με τη διάρκεια φέτος της εκπομπής του και με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά σύμφωνα με τις οποίες δεν βλέπει τηλεόραση βρήκε ευκαιρία να πετάξει τις σπόντες του.

Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Πολυτελείς διακοπές στο Μεξικό

Τις πολυτελέστατες διακοπές τους στο Μεξικό απολαμβάνουν η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες, που συνεχίζουν να μοιράζονται στιγμές από την κοινή τους ζωή και τις εξορμήσεις τους στη φύση.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για Κούγια: «Εξευτελίζουμε την ηθική των θυμάτων και αμφισβητούμε την αξιοπιστία των μαρτύρων»

Με τις πρόσφατες καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έδειξε έντονα την στήριξη της στα θύματα που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο κάνουν καθημερινά αισθητή την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκφράζουν την άποψή τους σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Σχετικά με την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και την ανάληψη της υπεράσπισης του, από τον Αλέξη Κούγια, η ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Αποπροσανατολίζουμε λέγοντας ότι οι καταγγελίες εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες. Εξευτελίζουμε την ηθική των θυμάτων. Αμφισβητούμε την αξιοπιστία των μαρτύρων. Στοχοποιούμε τους γονείς για την αμέλειά τους. Υποστηρίζουμε ότι τα θεατρικά κείμενα ευθύνονται για τη διαστροφή. Αν αυτοί είναι οι κανόνες της “δικαιοσύνης” πολύ χαίρομαι που δεν τους έχει το θέατρο! Είμαστε όλοι μαζί και θα παραμείνουμε όλοι μαζί».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».