Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Φρίκη και αποτροπιασμός! Ο Δημήτρης Άνθης καταγγέλλει τον Νικόλα Στραβοπόδη για βιασμό

Η λέξη «φρίκη» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει όσα κατήγγειλε στις δικαστικές Αρχές ο Δημήτρης Άνθης όσον αφορά τα σεξουαλικά βασανιστήρια που υπέστη στα χέρια του γνωστού ηθοποιού Νικόλα Στραβοπόδη, ο οποίος ήδη ερευνάται ως ύποπτος για βιασμό καθώς και για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Στη μήνυσή του, που μοιάζει με γροθιά στο στομάχι, ο 37χρονος μάγειρας αναφέρει ότι γνώρισε τον πρωταγωνιστή των σειρών «Τατουάζ» και «8 λέξεις» το 2006 στο μπαρ Dadde, όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος ο αδελφός του. Οπως υποστηρίζει, ο ηθοποιός τού ανέφερε ότι φοιτούσε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και υπερηφανευόταν πως είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με έναν δάσκαλό του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Στη συνέχεια επισημαίνει ότι τον Μάιο του 2006 ο Στραβοπόδης τού πρότεινε να πάνε στο σπίτι του. Φτάνοντας εκεί, τον οδήγησε στο υπνοδωμάτιό του, όπου του όρμησε με άγριες διαθέσεις.

«Ολως αιφνιδιαστικά, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε συζήτηση μεταξύ μας, όρμησε πάνω μου από πίσω στα σκοτεινά, με έσπρωξε με μεγάλη βία και με ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι. Γύρισε και τα δύο χέρια του στην πλάτη μου και με ακινητοποίησε με το σωματικό του βάρος και τη μυϊκή δύναμή του» υποστηρίζει ο μηνυτής, ενώ στη συνέχεια περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη σκηνή του βιασμού.

«Με το ένα χέρι του και με το σωματικό του βάρος με κρατούσε ακίνητο πάνω στο κρεβάτι, ενώ με το άλλο άρχισε να τραβάει με δύναμη, για να μου βγάλει το παντελόνι. Αιφνιδιάστηκα, πανικοβλήθηκα από την απρόσμενη βιαιότητα, ένιωσα να χάνω τον κόσμο μου… Ενιωσα να προσπαθεί να εισδύσει με το χέρι του στο σώμα μου με βίαιη, απότομη και πολύ δυνατή κίνηση. Αισθάνθηκα εντονότατο πόνο, του είπα να σταματήσει αμέσως, αυτός όμως δεν έδωσε σημασία στις παρακλήσεις μου και συνέχισε τις προσπάθειές του. Ενιωσα εντονότατο σωματικό πόνο και μου ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Κλαίγοντας, τον ικέτευα να σταματήσει, αυτός όμως, σαν να έπαιρνε δύναμη από τις παρακλήσεις μου, γινόταν ολοένα και βιαιότερος, εντείνοντας περαιτέρω τις προσπάθειές του, μέχρι που κατάφερε να παραβιάσει το σώμα μου με ολόκληρο το χέρι του. Ταυτόχρονα, με έβριζε χυδαία και με απειλούσε σαν έμπειρος εγκληματίας ότι, αν φωνάξω, δεν θα βγω ζωντανός από εκεί μέσα. Αφού ολοκλήρωσε την πράξη της διείσδυσης με όλο του το χέρι, με εμένα να σφαδάζω στον πόνο, με βίασε εισάγοντας και το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου»!

Εκείνο που έσωσε τον ημιλιπόθυμο Δημήτρη Ανθη ήταν ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Στραβοπόδης, κατά τη διάρκεια του οποίου τον άκουσε να λέει: «Ελα εδώ, τον έχω»! Τότε βρήκε την ευκαιρία να απελευθερωθεί και να φύγει από το διαμέρισμα. Ο Νικόλας Στραβοπόδης, από την πλευρά του, δηλώνει αθώος, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με την αποδοχή του μηνυτή. Τους ίδιους ισχυρισμούς φαίνεται ότι θα επικαλεστεί και στις έγγραφες εξηγήσεις που θα καταθέσει την Παρασκευή.

Τον… τελείωσαν από τις «8 λέξεις»

Εκτός της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «8 λέξεις» του Σκάι, όπου κρατούσε βασικό ρόλο, βρέθηκε ο 37χρονος ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης μετά τη μήνυση για βιασμό που κατέθεσε σε βάρος του ο Δημήτρης Ανθης, περιστατικό που -σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά- έλαβε χώρα το 2006 στο σπίτι του φερόμενου ως θύτη στο Μεταξουργείο. Οπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του Μιχάλης Ροδουσάκης, ο 37χρονος, ο οποίος εργαζόταν μέχρι πρότινος, εξαιτίας της καταγγελίας που έγινε και της φήμης ότι επρόκειτο να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του απολύθηκε από τη δουλειά του στο σίριαλ.

Ο Νικόλας Στραβοπόδης, που υποδυόταν στην εν λόγω σειρά έναν ομοφυλόφιλο ήρωα, πήγαινε κανονικά στα γυρίσματα παρά τις φήμες που είχαν αρχίσει ν’ ακούγονται για τον ίδιο εδώ και αρκετές ημέρες. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η παραγωγή τού έδειξε τελικά την πόρτα της εξόδου. Λέγεται, μάλιστα, ότι η πληροφορία της πιθανής εμπλοκής του 37χρονου (πρώην μαθητής και μετέπειτα συνεργάτης του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο) στην υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Ανθη σόκαρε τον διάσημο πρωταγωνιστή και δημιουργό της σειράς, καθώς δεν είχε ιδέα για το ποιόν του συνεργάτη του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...