Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ηθοποιός καταγγέλλει ότι στoν «Φον Δημητράκη» ο Φιλιππίδης τον «σάπιζε στο ξύλο»

Φαίνεται ότι ο «Φον Δημητράκης» είχε… βαρύ χέρι! Ηθοποιός καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον… σάπιζε στο ξύλο επί σκηνής μια ολόκληρη σεζόν, όταν είχαν συνεργαστεί στο θέατρο Μουσούρη.

Στη λίστα με τις υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση, που έχουν κατατεθεί στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και εμπλέκουν το όνομα του γνωστού πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, ήρθε να προστεθεί ακόμα μία, που αφορά βιαιοπραγία κατ’ εξακολούθηση. Όπως ισχυρίζεται, μάλιστα, ο καταγγέλλων, τα χτυπήματα του μέχρι πρότινος ισχυρού θιασάρχη ήταν τέτοια που ο ίδιος χρειάστηκε να μεταβεί δύο φορές στο νοσοκομείο.

Ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής, συνήγορος και των Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους και Λένας Δροσάκη, οι οποίες, ως γνωστόν, «έδειξαν» τον Πέτρο Φιλιππίδη για πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους, ήταν αυτός που έδωσε στη δημοσιότητα την εν λόγω καταγγελία.

Όπως ανέφερε, αφορά έναν ηθοποιό μέσης ηλικίας, που από το 2013 έως το 2015 βρέθηκε στον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη. «Αρχικά τον προσέλαβε ως βοηθό του για τις καθημερινές εργασίες αντί αμοιβής 100 ευρώ τον μήνα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και συμφώνησε. Και μου είπε ότι πήγε καλά η συνεργασία τους» περιέγραψε ο κ. Γεραρής σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Στη συνέχεια ο κ. Φιλιππίδης τού πρότεινε έναν μικρό ρόλο στην παράσταση που θα ανέβαζε εκείνη τη χρονιά. Ο εντολέας μου πέταξε από τη χαρά του και δέχτηκε. Οι πρόβες κύλησαν ομαλά. Κάποια στιγμή τού ανακοινώθηκε από τον κ. Φιλιππίδη ότι θα τρώει ξύλο. Είχαν μια σκηνή ανάκρισης στην παράσταση που θα μπορούσε να “δικαιολογήσει” το ξύλο. Ωστόσο δεν ήταν θεατρικό αλλά κανονικό ξύλο» συνέχισε ο κ. Γεραρής.

«Τον πρώτο μήνα τον χτυπούσε με ένα τηλέφωνο στους ώμους. Επειτα από λίγο καιρό συνέχισε με τα χέρια του. Με δυνατά χαστούκια ή με χτυπήματα στους ώμους και στην πλάτη. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Πήγε δύο φορές στα Επείγοντα στο νοσοκομείο και άλλη μία φορά σε ιδιώτη γιατρό, που του έκανε διάγνωση ότι είχε θλάση και φλεγμονή» ανέφερε ο κ. Γεραρής.

«Έχει περάσει η πενταετία της παραγραφής. Ο εντολέας μου του είπε ότι δεν άντεχε, ότι πήγε σε γιατρό και ότι έπρεπε να σταματήσει. Και όντως τότε σταμάτησε για ένα διάστημα, αλλά άρχισε με τους ώμους και την πλάτη. Έτσι ο πελάτης μου αναγκάστηκε να βάλει επιθέματα, ώστε να αποσβένεται ο κραδασμός. Δεν του είπε μία φορά να σταματήσει. Τις περισσότερες φορές ο κ. Φιλιππίδης τον έβγαζε τρελό. Δυστυχώς, δεν έχω τη γνωμάτευση του γιατρού, αλλά υπάρχουν άλλα αποδεικτικά στοιχεία, από μηνύματα με συναδέλφους του πελάτη μου, που αποδεικνύουν τα λεγόμενα του εντολέα μου. Οταν έβαλε τα επιθέματα, εξόργισε τον κ. Φιλιππίδη, που άρχισε να τον χτυπάει με περισσότερη δύναμη. Τον τελευταίο μήνα των παραστάσεων του έριξε μια γονατιά στη μέση, τελείως εκτός σεναρίου και σκηνοθεσίας, και ο εντολέας μου έπαιξε το υπόλοιπο των παραστάσεων σχεδόν κουτσός. Τον είχε σαν σάκο του μποξ, ανάλογα με τις διαθέσεις του» είπε ο κ. Γεραρής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...