Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Η Άννα Πρέλεβιτς φουλ ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικό, αδελφό της Δούκισσας

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα διαχρονικό λαϊκό άσμα, που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Άννας Πρέλεβιτς.

Η Δούκισσα Νομικού με τον αδελφό της, Νικήτα Νομικό

Περίπου έναν χρόνο μετά τους τίτλους τέλους στη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Ιωάννη Παπαπέτρου, με τον οποίον συγκατοικούσαν κιόλας, η Σταρ Ελλάς 2010 χαμογελάει ξανά λόγω έρωτα! Θέλετε και το ακόμη πιο ενδιαφέρον στοιχείο στο εν λόγω νέο… love file; Ο άντρας που δείχνει να της έχει «κλέψει» την καρδιά είναι ο αδελφός της πολύ αγαπημένης παρουσιάστριας Δούκισσας Νομικού, η οποία έκανε φέτος comeback στη μικρή οθόνη, μετά τη γέννηση των παιδιών της, αναλαμβάνοντας χρέη οικοδέσποινας στο «Super Makeover», στον Σκάϊ.

Ο 36χρονος Νικήτας Νομικός έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο Λονδίνο και είναι η μεγάλη αδυναμία της Δούκισσας. Ο ίδιος αποφεύγει σε γενικές γραμμές τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πέρα από πολύ γοητευτικός άντρας είναι και εξαιρετικά χαμηλών τόνων άνθρωπος. Τώρα όμως θα πρέπει μάλλον να συνηθίσει τα φλας, αφού επέλεξε γνωστή σύντροφο. Οι πληροφορίες για το ειδύλλιό τους έγιναν γνωστές μέσω του «OK!».

Mάλιστα, ο φακός του περιοδικού εντόπισε τo ζευγάρι σε βόλτα που έκανε στη Γλυφάδα πριν από λίγες ημέρες. Μια βόλτα στη διάρκεια της οποίας κάθισαν παρέα σε ένα παγκάκι, τσίμπησαν ένα σνακ, έδειξαν ο ένας στον άλλον φωτογραφίες στα κινητά τους και στο τέλος αντάλλαξαν ένα φιλί και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα