Πέτρος Λαγούτης: «Γνώριζα για ένα περιστατικό, αλλά δεν ήταν δουλειά μου να επέμβω»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάματος. Ο γνωστός ηθοποιός, αποκάλυψε πως γνώριζε για ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε συνάδελφο του πριν από χρόνια, αλλά δεν ήταν δουλειά του να επέμβει και να μιλήσει.

«Αν μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση δεν έχω δει ποτέ κάτι αν μιλάμε στο γενικότερο πλαίσιο του εργασιακού εκφοβισμού ναι έχω δει. Υπήρχε ένα γενικότερο κλίμα από ανθρώπους μεγαλύτερους που δεν ήταν εύκολο να το σταματήσεις. Ο κύριος Κιμούλης που είναι ο μόνος που έχει κατηγορηθεί για λεκτική βία, δεν έχω δουλέψει ποτέ. Για τους άλλους που κατηγορούνται για σεξουαλική βία και έχω συνεργαστεί, δεν έχω δει ποτέ κάτι. Ένα περιστατικό μου το είχε διηγηθεί συνάδελφος πριν πολλά χρόνια αλλά δεν ήταν δουλειά μου να επέμβω. Είναι από αυτά που έχουν καταγγελθεί. Σε αυτές τις ιστορίες τα πρόσωπα των θυτών έχουν τη μικρότερη σημασία… Σαφώς και πρέπει να τιμωρηθούν τα πρόσωπα αυτά μεγαλύτερο κέρδος ίσως να είναι η ανακούφιση που νιώθουν τα θύματα. Αυτή η ιστορία του metoo δεν πρέπει να περιοριστεί σε συγκεκριμένα πράγματα… Ανοίγουν και άλλα θέματα πιο σημαντικά, όπως οι νόμοι που ισχύουν. Δε μπορεί το 2021 να παραγράφονται σε 15 χρόνια τέτοιες υποθέσεις και τα χρέη μας να παραγράφονται μετά από 20 χρόνια… Στα 15 έτη ένα παιδί μπορεί να αποφασίσει για την αλλαγή φύλου. Τα κακουργήματα που αφορούν βιασμό, για ασέλγεια σε ανήλικο μιλάμε για τιμωρία μέχρι τα 12 έτη για τουλάχιστον 12 χρόνια, 12-14 10 χρόνια, 14-15 τουλάχιστον 2 χρόνια και μετά τα 15 τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...