Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Διονύσης Πρώιος: Από το «MasterChef» σε σειρά πορνό του Σειρηνάκη

Εβδομαδιαία επεισόδια με πικάντικο «menu»!

Μπορεί πριν από έναν χρόνο να πήρε μέρος στο «MasterChef», δημιουργώντας ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής και προχωρώντας αρκετά στο reality του Star, ωστόσο φέτος ο Διονύσης Πρώιος αναμένεται να πάρει… master στο sex, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δημήτρη Σειρηνάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο 55χρονος μάγειρας, ο οποίος στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και σε άλλους χώρους, συμφώνησε με τον γνωστό Ελληνα παραγωγό ερωτικών ταινιών να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και ως πορνοστάρ. Μην περιμένετε όμως να τον δείτε σε ταινία. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, ο Διονύσης Πρώιος θα είναι ο πρωταγωνιστής ενός σίριαλ πορνό με την υπογραφή του Σειρηνάκη και κάθε εβδομάδα θ’ ανεβαίνει καινούργιο επεισόδιο στη διαδικτυακή πλατφόρμα www.sirina.tv

1 170
O Δημήτρης Σειρηνάκης

Σύμφωνα με το concept του σίριαλ, οι φανατικοί του είδους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν στιγμές από τη ζωή του Διονύση Πρωίου, «μπολιασμένες» με αρκετό σεξ. Λόχου χάρη, σ’ ένα από τα επεισόδια θα τον δούμε να ζωγραφίζει τόσο στον καμβά όσο και στο… κρεβάτι, όπου θα δίνει «ρεσιτάλ στο σεξ», ενώ σε άλλο θα μαγειρεύει αναπαριστώντας διάφορες στάσεις του Κάμα Σούτρα μέσα στην κουζίνα! Θα τον δούμε, επίσης, και στο αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο, όπου θα κάνει γυρίσματα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες!

Η πλατφόρμα προβολής

Τα γυρίσματα θα αρχίσουν σύντομα, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Σειρηνάκη, ενώ το ίδιο σύντομα θ’ αρχίσει και η προβολή της σειράς πορνό από την πλατφόρμα www.sirina.tv Οσον αφορά τον τίτλο της παραγωγής που αναμένεται να… ταράξει τα νερά, μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί, καθώς ο πολυμήχανος Δημήτρης Σειρηνάκης θέλει να είναι κάτι πολύ ευρηματικό και πρωτότυπο, για να ταιριάζει κιόλας με τη νέα συνεργασία-βόμβα που κατάφερε να εξασφαλίσει, θυμίζοντας τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Ο 55χρονος Διονύσης Πρώιος είναι ένας κοσμοπολίτης Ελληνας, γεννημένος στο Μπουένος Αϊρες, με μια περιπετειώδη ζωή ανά τον κόσμο, γεμάτη λάθη, πάθη και έρωτες. Ο ίδιος κατάφερε να ξεχωρίσει αμέσως στο «MasterChef» τόσο χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και στις ικανότητές του στην κουζίνα όσο και για την τραγική ιστορία που «κουβαλάει», την οποία ξετύλιξε ο ίδιος στην πρώτη οντισιόν του στο reality. «Πήρα μέρος στο “MasterChef” γιατί ο γιος μου ήταν μάγειρας στο τελευταίο μου μαγαζί και ήθελε να ‘ρθει στο παιχνίδι, όποτε ήρθε η ευκαιρία να ‘ρθω εγώ και για τους δυο μας» είχε πει τότε στους κριτές. Ο γιος του, όπως ανέφερε στη συνέχεια, σκοτώθηκε στα 20 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...