Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ανταλλαγή πυρών του Δόξα και της πρώην συζύγου του μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίησή της (video)

Aγριος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην πρώην σύζυγο του Κώστα Δόξα και στον τραγουδιστή μετά τις αποκαλύψεις για κακοποίηση ακόμη και την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος!

Οσα περιέγραψε στη μήνυσή της η Μαρία Δεληθανάση σε βάρος του πρώην συζύγου της, τον οποίον κατηγορεί για βάναυση σωματική και ψυχολογική συμπεριφορά, είναι ανατριχιαστικά, καθώς η φιλόλογος και ιστορικός τέχνης βγάζει στη φόρα και φωτογραφίες από τους ξυλοδαρμούς της!

Ο Κώστας Δόξας όμως πέρασε στην αντεπίθεση και το μεσημέρι του Σαββάτου δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram αποσπάσματα από δύο δικαστικές αποφάσεις, μία του 2019 και μία του 2020. Στην πρώτη απόφαση μάλιστα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι η πρώην σύζυγός του τον είχε κλοτσήσει στη βουβωνική χώρα και ότι ήταν αβάσιμη η μαρτυρία ότι εκείνος ασκούσε σωματική βία.

Μάλιστα ο τραγουδιστής κάτω από τα αποσπάσματα των δικαστικών αποφάσεων έγραψε χαρακτηριστικά: «Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις. Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες, οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη! Και συνεχίζουμε… Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μία πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου… και για σένα Σοφία μου» έγραψε αναφερόμενος στην κόρη του.

image 2 1

Η πρώτη ανακοίνωση

Να σημειωθεί ότι μόλις είδε το φως της δημοσιότητας από το zougla.gr το περιεχόμενο της μήνυσης ο τραγουδιστής (ο οποίoς, σημειωτέον, αποχώρησε μετά τις εξελίξεις από το show του ANT1 «Your Face Sounds Familiar – All Star») είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία δήλωνε:

«Η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show, και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου».

Τότε μάλιστα, προαναγγέλλοντας ότι θα βγάλει στοιχεία από δικαστικές αποφάσεις (κάτι που τελικά έκανε), σημείωνε ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό του «ως έχουσα “αλλοπρόσαλλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”», καθώς και «παράλογες οικονομικές απαιτήσεις». Είπε επίσης ότι θα λύσει τις διαφορές του με τη Μαρία Δεληθανάση στα δικαστήρια. Xαρακτηριστικό του εκρηκτικού κλίματος είναι και όσα άκουσε ο τραγουδιστής στο Instagram από ακολούθους του, όπου διέγραψε τα μηνύματα οργής και αγανάκτησης που του έστελναν οι followers του που ξέσπασαν για όσα ανατριχιαστικά είδαν το φως της δημοσιότητας!

Τα νέα πυρά στον άγριο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ήρθαν το Σαββατοκύριακο από την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή, η οποία από την εκπομπή του Open «Ελα, χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στις ανακοινώσεις του πρώην συζύγου της λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν είχε το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη έστω και αυτή τη στιγμή. Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση ήταν πολλά χρόνια στη διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες, από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία απλή όσο και αρκετά σοβαρή. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και μεταμέλεια ήτανε απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες»!

image 4

Καταιγιστική ανάρτηση

Μάλιστα είχε προηγηθεί και μια καταιγιστική ανάρτησή της δίνοντας και άλλες προεκτάσεις στις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε εις βάρος του, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα σε υποτιμήσει, θα σε απειλήσει, θα σε προδώσει, θα σε εκμεταλλευτεί, θα σε συκοφαντήσει, θα διαστρεβλώσει την αλήθεια, θα σε βγάλει τρελή, θα κάνει τις βασικές σου ανάγκες να μοιάζουν παράλογες απαιτήσεις, θα σε “αδειάσει”. Μετά θα γυρίσει μετανιωμένος, θα υποσχεθεί, θα φορέσει τη μάσκα της αυτοβελτίωσης, θα σου δώσει την τροφή που ζητάς να κορέσεις τη συναισθηματική πείνα που σου επέβαλε, θα σε μπερδέψει. Τότε θα δεις μοναδικές οσκαρικές ερμηνείες να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου, θα σε πείσει.
Θα τη δεις σωτήρας, ήρωας, θα πιστέψεις ότι η αγάπη σου θα σώσει τον κόσμο. Θα πάθεις σύνδρομο Στοκχόλμης, θα ενοχοποιήσεις εσένα, θα τον καλύψεις, θα ντρέπεσαι, θα πάθεις κατάθλιψη, θα ζεις στα παρασκήνια της ζωής σου χωρίς συμμετοχή. Θα βρεθείς σε σκοτεινά μονοπάτια του νου για να αρνηθείς αυτό που ζεις. Η μνήμη έχει εξασθενήσει και η ανάκληση του αξιοθαύμαστου εαυτού σου απαιτεί ενέργεια που δεν έχεις» ανέφερε η Δεληθανάση και συνέχισε:

image 1 2
Η Μαρία Δεληθανάση με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης

«Παραιτείσαι και ζεις σ’ αυτό που έχεις καιρό συνηθίσει. Στη μαύρη τρύπα. Θα στηρίξεις την εικόνα και τα κοινωνικά πρότυπα για να πιαστείς και εσύ απ’ αυτό που φαίνεται, αλλά δεν είναι. Η αυτοαμφισβήτηση θα γίνει δεύτερη φύση σου, όποια κι αν είσαι, όσα προσόντα κι αν διαθέτεις. Το άγχος κι ο φόβος δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που ζεις, ούτε τολμάς να εντάξεις εύκολα τον εαυτό σου στην κατηγορία των κακοποιημένων γυναικών. Θα πουν κάποιοι: Τι του έκανες; Γιατί δεν έφευγες, τώρα το θυμήθηκες, γιατί; Γιατί το να μοιράζεσαι την αλήθεια σε λυτρώνει. Γιατί το πέρασμα από την ατολμία στο θάρρος είναι κατάκτησή σου. Γιατί η παρρησία μετουσιώνεται σε δύναμη. Γιατί απαντάς μεμιάς στα αδιάκριτα “γιατί” και στα συμπονετικά “κρίμα”. Γιατί συνέβη και σε μένα όπως και σε κάποιες από εσάς».

https://www.youtube.com/watch?v=lEn_DVyjKEA

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...