Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν στην Ελλάδα και πρέπει να γυρίσουν εκεί»

Λίγες ημέρες πριν από την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 αποκτά ξεχωριστή σημασία η παρέμβαση του Αμερικανού ηθοποιού και διεθνούς σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.

«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν στην Ελλάδα και πρέπει να γυρίσουν εκεί» υπογράμμισε ο χολιγουντιανός σταρ κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επικοινωνίας που είχε με την επίσης ηθοποιό Τζάνετ Σούζμαν και πρόεδρο της βρετανικής επιτροπής για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

«Υπάρχουν πράγματι πολλά αντικείμενα ιστορικής αξίας τα οποία πρέπει να επιστραφούν στους αρχικούς ιδιοκτήτες τους. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο τα Γλυπτά! Πρέπει να επιστραφούν στον αρχικό τους ιδιοκτήτη» σημείωσε ο δις βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, καλώντας παράλληλα τη Βρετανία να επιτρέψει τη μόνιμη επανένωσή τους στον γενέθλιο τόπο τους, την Ελλάδα, και στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.

Να σημειωθεί ότι το φως των Γλυπτών ήταν αυτό που «φώτισε» την Αμάλ Αλαμουντίν στα μάτια του Κλούνεϊ κάνοντάς τον να δεθεί μαζί της για πάντα, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Αμερικανός ηθοποιός σε εκτενή συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «Observer» επ’ ευκαιρία της νέας ταινίας «The Midnight Sky».

Ο σταρ είχε πει πως η εκστρατεία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο ήταν η αφορμή για να εκτιμήσει τη σημερινή σύζυγό του Αμάλ, η οποία ως δικηγόρος είχε εμπλακεί στην προσπάθεια επαναπατρισμού τους στη χώρα μας. Τον ίδιο καιρό έβλεπε κρυφά την Αμάλ, που είχε προσληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση για να στηρίξει το ελληνικό αίτημα. Οι συζητήσεις τους αυτήν την περίοδο, όπως αυτή για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, έβαλαν το ζευγάρι στον δρόμο για τoν γάμο του, που τελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην Ιταλία.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα