Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο στο δικαστικό «θρίλερ» με πολύ σασπένς,...

Γέννησε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της...

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...

Κατερίνα Λιόλιου από καρδιάς για το άλμπουμ

Σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου, με...

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλά για τα αρνητικά σχόλια: «Ήρθε και μου είπε: ”Μωρή γουρούνα. Δεν ντρέπεσαι;”»

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αγαπηθεί μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όμως, όπως εξομολογείται δεν λείπουν και τα αρνητικά σχόλια.

Η ηθοποιός μίλησε στο BHMAgazino και στην Έρη Βαρδάκη για τις «Άγριες Μέλισσες» και για τα σχόλια που λαμβάνει από τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μιχαλάκη τόνισε πως «με βρίζουν και καμια φορά. Θυμάμαι μια μέρα σε ένα πολυκατάστημα ήμουν σκυμμένη και έψαχνα μια ευχετήρια κάρτα. Ήταν η εποχή που στο σίριαλ ως Δρόσω είχα κάνει έρωτα με τον σύζυγο της αδερφής μου. Εκεί, λοιπόν, που ψάχνω ακούω δίπλα μου μια φωνή να μου λέει: Μωρή γουρούνα. Λέω δεν μπορεί. Συγγνώμη κυρία μου σε εμένα μιλάτε; τη ρωτάω. Δεν ντρέπεσαι; Με τον άντρα της αδερφής σου; μου απαντά. Και μου το έλεγε σοβαρά, ξέρετε. Εντάξει με αυτά γελάω. Ως επί το πλείστον, όμως, τα σχόλια είναι θετικά. Και ξέρετε στην πρώτη καραντίνα, όταν είχαν διακοπεί τα γυρίσματα για ένα διάστημα, όταν επιστρέψαμε στο πλατό νιώθαμε μια ευθύνη απέναντι στο κοινό. Ότι με έναν τρόπο είμαστε η παρέα του κόσμου το βράδυ μέσα στην καραντίνα. Ότι έπρεπε να συνεχίσουμε. Νομίζω ότι οι Άγριες Μέλισσες έδωσαν πολλά στην ελληνική τηλεόραση».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Νέα σελίδα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα ο...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...
spot_img
spot_img