Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Οι αποκαλύψεις Χάρι και Μαρκλ αμαυρώνουν το ρατσιστικό παλάτι της Ελισάβετ!

Χειρότερη από όσο φοβόταν η βασιλική οικογένεια ήταν για το προφίλ της η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Οπρα Ουίνφρι, καθώς το ζευγάρι κατηγόρησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη μοναρχία για ρατσισμό αλλά και για έλλειψη στοιχειώδους ευαισθησίας απέναντι στην εγκυμονούσα τότε Μαρκλ, που είχε φτάσει στο σημείο να σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Εναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια και την αναχώρησή του για την Καλιφόρνια, το ζευγάρι δεν δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις που αμαυρώνουν την εικόνα του θεσμού.

«Δεν ήθελα να ζω άλλο. Κι αυτό ήταν μια καθαρή, αληθινή και τρομακτική συνεχής σκέψη» ανέφερε η δούκισσα του Σάσεξ για τις αυτοκτονικές σκέψεις που έκανε όταν ήταν έγκυος στον Αρτσι. Το ζευγάρι ζήτησε τότε από το παλάτι να επισκεφτεί η Μέγκαν ψυχολόγο, αλλά της το αρνήθηκαν. «Μου είπαν ότι συμπάσχουν, γιατί βλέπουν πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να με προστατεύσουν, γιατί δεν ήμουν έμμισθη εργαζομένου του θεσμού» ανέφερε.

40186328 9336731 image a 31 1615171309680

Η Μέγκαν διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είχε κάνει τη δούκισσα του Κέμπριτζ να κλάψει πριν παντρευτεί τον Χάρι και σημείωσε ότι αυτό ήταν ένα σημείο καμπής στις σχέσεις της με τα μέσα ενημέρωσης και το παλάτι. «Το αντίστροφο συνέβη» ξεκαθάρισε. «Λίγες μέρες πριν από τον γάμο η Κέιτ είχε αναστατωθεί με κάτι, το οποίο είχε σχέση -ναι, το θέμα ήταν σωστό- με τα φορέματα των κοριτσιών με τα λουλούδια, και με έκανε να κλάψω. Και πραγματικά με πλήγωσε» είπε, προσθέτοντας ωστόσο ότι μετά της ζήτησε συγγνώμη και της προσέφερε λουλούδια.

GettyImages 818771424

Η Μέγκαν αποκάλυψε ότι η βασιλική οικογένεια αρνήθηκε τον τίτλο του πρίγκιπα για τον γιο της Αρτσι, επειδή υπήρχαν ανησυχίες στους κόλπους της «σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του όταν θα γεννιόταν».

«Αυτό μου μεταφέρθηκε από τον Χάρι, αυτές ήταν συζητήσεις που η οικογένεια είχε μαζί του» αναφέρει χαρακτηριστικά η Μέγκαν, η οποία αρνήθηκε να πει ποιος εξέφρασε τις ανησυχίες αυτές. Ο Χάρι, με τη σειρά του, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να μοιραστεί ποτέ αυτή τη συζήτηση δημόσια. Η Οπρα αποκάλυψε την επομένη της συνέντευξης ότι ο Χάρι τής εξομολογήθηκε παρασκηνιακά πως τα σχόλια για το χρώμα του Αρτσι δεν τα έκαναν ούτε η βασίλισσα ούτε ο πρίγκιπας Φίλιππος.

«Είναι κορίτσι» αποκάλυψε ο Χάρι, προσθέτοντας ότι αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το γεγονός και αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα είναι και το τελευταίο παιδί της οικογένειας.
Για την οικονομική βοήθεια από το παλάτι: Ο Χάρι αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει στις συμφωνίες με το Netflix και το Spotify, προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα της ασφάλειας της οικογένειάς του στις ΗΠΑ, αφού το παλάτι διέκοψε κάθε οικονομική βοήθεια προς εκείνους στις αρχές του 2020.

image 5

Ο Χάρι δήλωσε ότι ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος, τον πλήγωσε, καθώς σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματα που του έκανε εν μέσω των συζητήσεων για το Megxit. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως «θα χρειαστεί δουλειά» για να βελτιωθεί η σχέση τους, «όμως πάντα θα τον αγαπάω».

«Αγαπώ πάρα πολύ τον Ουίλιαμ. Εχουμε περάσει από την κόλαση μαζί κι έχουμε μοιραστεί εμπειρίες, όμως ακολουθούμε διαφορετικούς δρόμους» ανέφερε ο Χάρι, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει απόσταση μεταξύ τους. «Ελπίζω ότι ο χρόνος θα τα επουλώσει όλα» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα παντρεύτηκε κρυφά τρεις μέρες πριν από τον επίσημο γάμο, σε μια τελετή που έγινε στην αυλή του σπιτιού τους, με παρόντα μονάχα τον Αρχιεπίσκοπο του Κάντερμπερι.

«Η γιαγιά μου κι εγώ έχουμε πολύ καλή σχέση και συνεννοούμαστε. Τρέφω βαθύ σεβασμό γι’ αυτήν» ανέφερε ο Χάρι για τη βασίλισσα, ενώ με τα καλύτερα λόγια μίλησε για εκείνη και η Μέγκαν, λέγοντας πως ήταν πολύ καλή μαζί της.

«Σιγή ιχθύος» για την άγρια κόντρα με τον πατέρα της

«Με το γάντι», μέχρι… παρεξηγήσεως, μεταχειρίστηκε τη Μέγκαν η Οπρα, αποφεύγοντας επιμελώς να της κάνει έστω μία ερώτηση για την εδώ και χρόνια δημόσια διαμάχη με τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ. Δεν ρώτησε, ούτε όταν η ίδια η Μέγκαν τής έδωσε «πάσα» ανοίγοντας το θέμα.

ΓΙΑ ΕΝΘΕΤΟ 1 pateras megan

«Θλίβομαι» ανέφερε η σύζυγος του Χάρι και άφησε να εννοηθεί ότι το ρήγμα με τον πατέρα της είναι βαθύ και συνεχίζουν να μη μιλάνε μεταξύ τους. «Εννοώ, έχασα τον πατέρα μου, έχασα ένα μωρό, παραλίγο να χάσω το όνομά μου – υπάρχει απώλεια ταυτότητας» εξήγησε η 39χρονη δούκισσα του Σάσεξ αναφερόμενη στον Τόμας, στην αποβολή του μωρού της και στις υποχρεώσεις που συνόδευαν την ένταξή της στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η Οπρα από την πλευρά της, τουλάχιστον στις σκηνές της συνέντευξης που προβλήθηκαν, έκανε σαν να μην άκουσε την αναφορά της Μέγκαν στον πατέρα της και συνέχισε με άλλες ερωτήσεις.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...