Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

«Καλπάζει» σε γνωστές πλατφόρμες μουσικής το «Last Dance» της Στεφανίας (video)

Η Στεφανία «καλπάζει» για το Ρότερνταμ με το «Last Dance». Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision και το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ μετράει περισσότερες από 600.000 προβολές στο YouTube και πάνω από 125.000 στο επίσημο κανάλι του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, όπου ανέβηκε μόλις στις 15 Μαρτίου.

Παράλληλα, το «Last Dance»… σκαρφάλωσε στα Top 50 των iTunes Charts σε 15 χώρες! Το κομμάτι κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ελληνικό iΤunes Chart, την 4η στη Νορβηγία και στο Ισραήλ, την 7η στη Φινλανδία και τη 12η στην Ολλανδία και τη Σουηδία.

Μάλιστα στη μεγαλύτερη διαδικτυακή ψηφοφορία που διοργανώνει το δημοφιλέστερο site για Eurovision, το wiwibloggs, η Στεφανία με το «Last Dance» ήρθε πρώτη με 9,14% των ψήφων, αφήνοντας πίσω της το μεγάλο φαβορί, την Ελβετία, με 8,26%. Η επιτυχία για τη Στεφανία Λυμπερακάκη, όπως είναι ολόκληρο το ελληνικό όνομα της 19χρονης ερμηνεύτριας που μεγάλωσε στην Ολλανδία, συνεχίζεται και στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming μουσικής του Spotify.

Τα στοιχήματα

Εκεί το κομμάτι μετράει κιόλας πάνω από 175.000 χιλιάδες streams, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της Eurovision μια ελληνική συμμετοχή καταφέρνει να συμπεριληφθεί σε Spotify Editorial Lists, αλλά και στην πολύ δημοφιλή λίστα New Music Friday, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο.

Η μεγάλη πρόκληση τώρα για τη Στεφανία και την ομάδα της είναι να ανατρέψει τα στοιχήματα που κατατάσσουν το «Last Dance» σε θέση όχι αντίστοιχη της θερμής αποδοχής που έχει το τραγούδι στην Ευρώπη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα γραφεία στοιχημάτων λαμβάνουν υπόψη τους τις θέσεις που έχει φέρει μια χώρα τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.