Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το Λούβρο της ΑΕΚ: Ανοιξε τις πύλες του ένα από τα...

Ανατριχίλα και δέος! Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκαλεί...

Ο μπασκετμπολίστας του Περιστερίου κατηγορείται ότι έδειρε τη σύντροφό του και εξαφανίστηκε

Το άδοξο τέλος του ποδοσφαιριστή Σεμέδο του Ολυμπιακού φαίνεται...

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της...

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...

Κόλαση η ζωή της Μαλλιωτάκη! Stalker απειλεί την τραγουδίστρια

Τρόμος για την Πόπη Μαλλιωτάκη με stalker να απειλεί τη γνωστή τραγουδίστρια.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Ο εμμονικός θαυμαστής, εκτός από τα μηνύματα που της στέλνει στα social media, έχει φτάσει στο σημείο να έχει γίνει σκιά της, να γνωρίζει πότε βγαίνει από το σπίτι της και πότε επιστρέφει, πού πηγαίνει, με ποια πρόσωπα συναντιέται, τι συζητά, ακόμη και πότε κλείνει το φως να κοιμηθεί!

H ίδια, μη αντέχοντας αυτόν τον εφιάλτη, κινείται νομικά για να βρεθεί ο ψυχάκιας που έχει κάνει τη ζωή της κόλαση. Η λαϊκή τραγουδίστρια, μάλιστα, αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media:

«Δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ στα social media μηνύματα που λαμβάνω, αυτή θα είναι η πρώτη και (ελπίζω) τελευταία φορά που θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Τις τελευταίες μέρες δέχομαι μηνύματα και κλήσεις από άγνωστο άνθρωπο, ο οποίος έχει αρχίσει και παραβιάζει την ιδιωτικότητά μου. Οπως φαίνεται γνωρίζει από άγνωστη πηγή τον αριθμό του κινητού μου, τον τόπο κατοικίας μου, καθώς και όλες τις κινήσεις μου (πού πάω, ποιους συναντώ, πού βρίσκομαι). Εχω αρχίσει να φοβάμαι ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, κι έτσι αποφάσισα να προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται αυτή η αρρωστημένη κατάσταση που ζω τις τελευταίες μέρες» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram.

106537719 971089736643914 6348291872965370341 o

Η δικηγόρος της τραγουδίστριας Μαρία Χατζόγλου, μιλώντας στην «Espresso», αποκάλυψε πως ο εμμονικός άντρας έφτασε μέχρι και στο σημείο να μπει στην πολυκατοικία όπου μένει η Πόπη Μαλλιωτάκη και να αφήσει στην πόρτα της ιδιόγραφη επιστολή!

Ερωτική παρενόχληση

«Η εντολέας μου το τελευταίο διάστημα παρενοχλείται ερωτικά από ένα εμμονικό άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Το άτομο αυτό εκτός των μηνυμάτων που στέλνει, την παρακολουθεί στενά, γνωρίζει πότε βγαίνει από το σπίτι της και πότε επιστρέφει, πού πηγαίνει, με ποια πρόσωπα συναντιέται, τι συζητά, ακόμη και πότε κλείνει το φως να κοιμηθεί. Εχει γίνει εφιάλτης της, φοβάται να μείνει μόνη της ακόμη και στο ίδιο της το σπίτι. Ο Βασίλης Λαζαρίδης (ο γιος της) προσπαθεί με τη συνεχή παρουσία του να την καθησυχάσει και να της συμπαρασταθεί, όπως έκανε και πριν από έναν χρόνο, όταν έτερος εμμονικός θαυμαστής την είχε κατακλύσει με δεκάδες σεξουαλικά μηνύματα, προτάσεις και “απειλές”, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητά της. Υπάρχει η σκέψη να είναι το ίδιο άτομο, μόνο που αυτή τη φορά ο άγνωστος “ερωτευμένος” κατάφερε να μπει στην πολυκατοικία και να αφήσει στην πόρτα της ιδιόγραφη επιστολή! Χθες επισκέφτηκα τη ΓΑΔΑ (Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) προκειμένου να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά, δίνοντας ό,τι στοιχείο είχα στην κατοχή μου. Συμβουλευτήκαμε αρμόδιους για τέτοια ζητήματα και θα πράξουμε αναλόγως, προκειμένου να προστατευτεί η εντολέας μου και να σταματήσει εναντίον της τις παράνομες και επιλήψιμες πράξεις το εν λόγω πρόσωπο» λέει η Μαρία Χατζόγλου.

popi 788x1400 1

Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, δημοσιοποίησε ορισμένα από τα ανατριχιαστικά μηνύματα του «αρρωστημένου» θαυμαστή της: «Σήμερα σε παρακολουθούσα που βγήκατε με τις φίλες σου και πήγατε σε ένα σπίτι. Ποιος ήταν εκεί; Δεν μου αρέσει να συναντιέσαι με άλλους, έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι… Μην με φέρνεις στα όριά μου, πρόσεχε» αναφέρει σε ένα από τα μηνύματά του ο άγνωστος άντρας. «Χτες ήρθα στο σπίτι σου και σε παρακολουθούσα από μακριά, μέχρι να βγεις για να δω πού θα πας», «Κατέβα λίγο στην είσοδο, θέλω να σου δώσω κάτι! Δεν κατέβηκες… Δυστυχώς, με κάλεσαν από τη δουλειά και έπρεπε να φύγω, όμως σου άφησα κάτι στην είσοδο για να το πάρεις, θα έρθω μετά» λέει σε ένα άλλο, δείχνοντας πως έχει γίνει η σκιά της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...