Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Survivor: Το άγνωστο δράμα του Ασημακόπουλου που έχασε από καρκίνο τον αδερφό του

Το «Survivor» μετά την αποχώρηση του Κοψιδά και την παραμονή του Τριαντάφυλλου στην ομάδα των Κόκκινων μοιάζει με πυριτιδαποθήκη που είναι έτοιμη να εκραγεί!

Στο εκρηκτικό σκηνικό, όμως, με πρωταγωνιστές τον τραγουδιστή και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του (κυρίως τον Ασημακόπουλο και τον Κόρομι) που έχει απέναντί του δεν παίρνει μόνο θέση το τηλεοπτικό κοινό, που ψηφίζει, αλλά και ορισμένοι από τους παίκτες του ριάλιτι που αποχώρησαν και παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στον Αγιο Δομίνικο από τον καναπέ του σαλονιού τους.

Ενας από αυτούς είναι και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος έχει δεχτεί πολλά μηνύματα για να πάρει θέση για όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Ασημακόπουλο και Τριαντάφυλλο. Ο ίδιος μπορεί να είναι ουδέτερος στον… πόλεμο που συνταράσσει το παιχνίδι, ωστόσο με μια μακροσκελή ανάρτησή του έκανε γνωστό το δράμα του Ασημακόπουλου, που δεν είναι ευρέως γνωστό.

Untitled 48

«Ψάχνοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι του Γιώργου και εμένα, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει ούτε μία που να δείχνει τις καλές μας στιγμές, τα γέλια, τις στιγμές συμπαράστασης και τις στιγμές που μοιραστήκαμε όλοι μαζί με τον Κόρο και τον Τριαντάφυλλο. Βρήκα αυτή που μας δείχνει αντιπάλους… Συνειδητοποιώ πόσο ελλιπή εικόνα έχει ο κόσμος γι’ αυτά που συμβαίνουν» έγραψε ο Κονδυλάτος.

«Αδικείται»

«Μου ζητάτε με μηνύματα να πάρω θέση είτε υπέρ του Τριαντάφυλλου είτε υπέρ του Ασημακόπουλου κ.ο.κ. Αρνούμαι. Παίρνω τη θέση του ανθρώπου. Για τα θετικά του Τριαντάφυλλου έχω μιλήσει εδώ και έναν μήνα. Αισθάνομαι ότι ο Ασημακόπουλος αδικείται και ότι χρωματίζεται με πολύ μελανά χρώματα και ότι ο κόσμος πέφτει θύμα μιας ελλιπούς εικόνας. Ο Ασημακόπουλος που έχω γνωρίσει εγώ είναι ένα ταπεινό παιδί, που δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία, είναι ένα πολύ πολύ πολύ φιλότιμο άτομο, με μεγάλη αίσθηση χρέους ως προς την ομάδα, την οικογένειά του και την κοινωνία. Αγωνιστής και πολύ γλυκό παιδί. Ξέρει να μοιράζεται και να σου δίνει κουράγιο όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να δώσεις άλλο» ανέφερε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, για να αποκαλύψει στη συνέχεια όσα συμβαίνουν στη ζωή του συμπαίκτη του:

«Εύχομαι να τα βρούνε με τον Ντάφι, γιατί τους άφησα φίλους. Δεν θα ξεχάσω τη στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Αλεξ, που είπε ότι αφιερώνει τη νίκη του στα παιδιά με καρκίνο και όταν ο Ασημακόπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί, ο Αλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Οταν γυρίσαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα… Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο, γι’ αυτό ήθελε να συγχαρεί τον Αλεξ, και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους, με κοίταξε με πονεμένα μάτια και μου είπε: “Γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ, ούτε άθελά μου, τον θάνατο του αδερφού μου”. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια σου, φίλε μου Ασημακόπουλε, την αξιοπρέπειά σου, τη σοφία σου και τη γενναιότητά σου να γελάς στη ζωή με καλοσύνη, ακόμα και όταν και αυτή γίνεται πολύ σκληρή. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για αυτή την αποκάλυψη, όμως έχω κουραστεί να ακούω τον Αλέξη να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στην κόκκινη ομάδα… στην ομάδα μας…»

2b448e sofia survivor

Και η Σοφία Μαργαρίτη όμως, η οποία ήταν μέλος και των δύο ομάδων, μέσω ανάρτησης στα social media πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Ασημακόπουλου, λέγοντας ότι ο πρώην συμπαίκτης της τόσο στους Μπλε όσο και στους Κόκκινους αδικείται κατάφωρα. Τι έγραψε, λοιπόν, η Μαργαρίτη;

«Χωρίς αντίλογο»

«Ευαίσθητος, φιλότιμος και πάνω απ’ όλα ένα καλό παιδί! Θέλησα δημοσίως να τοποθετηθώ για τον Γιώργο μετά από όσα ακούγονται και γράφονται, επειδή νιώθω ότι αδικείται κατάφωρα, μιας και δεν υπάρχει ο αντίλογος. Η πείνα, η εξάντληση, οι ακραίες καιρικές συνθήκες εντείνουν το νευρικό μας σύστημα και πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια τη χειρότερη εκδοχή του εαυτού μας. Αυτό συνέβη σε όλους μας. Αυτό βλέπω να συμβαίνει και στον Γιώργο. Συμβαίνει σε όλους μας» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Το παιχνίδι αυτό είναι έτσι δομημένο, που, αν δεν έχεις σφυρηλατηθεί στις δυσκολίες της ζωής, μπορεί πολύ εύκολα να σε παρασύρει και να σε απορροφήσει. Είναι όμως ένα παιχνίδι και θα τελειώσει και όλοι θα γυρίσουμε στην κανονική μας ζωή. Ολοι κάνουμε λάθη. Υπάρχει κανείς από εμάς που διεκδικεί το αλάθητο; Γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται να είμαστε επιεικείς και να διαβλέπουμε πίσω από την περίσταση. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε μεμονωμένα και μονταρισμένα γεγονότα. Χαίρομαι αφάνταστα που βλέπω ότι υπάρχει σημαντικός αριθμός ανθρώπων που τον αγαπάει και τον στηρίζει. Στενοχωριέμαι όμως πολύ με όσους τον καταδικάζουν και τον έχουν στήσει στον τοίχο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να δικαιολογήσουμε τις αντιδράσεις των παιδιών, και από τις δύο ομάδες, που αγωνίζονται ο καθένας όπως μπορεί. Στηρίζω κόκκινη ομάδα μέχρι τέλους! Στηρίζω Γιώργο Ασημακόπουλο μέχρι τέλους!» σημείωσε η Μαργαρίτη, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ του Ασημακόπουλου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...