Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Η εντυπωσιακή Αθηνά Κουιμτσίδου, που εναντιώνεται στα μέτρα κατά του Covid, καταγγέλλει τη στοχοποίησή της

Πώς κατέληξε στο κρατητήριο τη μέρα των Θεοφανίων, παρότι φορούσε μάσκα και είχε στείλει μήνυμα για μετακίνηση.

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και μοντέλο Αθηνά Κουιμτσίδου, η οποία εναντιώνεται στα δικτατορικά μέτρα κατά του κορονοϊού, επανέρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταγγέλλοντας μέσα από την «Espresso» τη στοχοποίησή της, που έφτασε ακόμα και στην άδικη, όπως λέει, κράτησή της στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, επειδή πήγε να πάρει αγιασμό από την εκκλησία τα Θεοφάνια! Επίσης, καταγγέλλει ότι τις «κατέβασαν» τα προφίλ στα social media, επειδή αντιδρούσε στα μέτρα για τον κορονοϊό.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

«Τα Θεοφάνια πήγαμε να πάρουμε αγιασμό από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εγώ, η αδελφή μου και μια οικογενειακή μας φίλη. Βγαίνοντας από την εκκλησία, μας περίμενε ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να δουν εάν είχαμε στείλει μήνυμα μετακίνησης. Ήμασταν σε όλα νόμιμες και τυπικές και, ενώ φορούσαμε μάσκα και είχαμε στείλει sms, μας έκαναν σωματικό έλεγχο, χωρίς φυσικά και πάλι να υπάρχει κάτι το μεμπτό. Τότε μας είπαν να μπούμε στο περιπολικό, ώστε να πάμε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Όταν ρωτήσαμε τους αστυνομικούς για ποιο λόγο γίνονταν όλα αυτά, αποκρίθηκαν ότι επρόκειτο για εντολές που είχαν πάρει και, αναφορικά με εμένα, ότι υπήρχε άνωθεν εντολή. Με είχαν στα κρατητήρια από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Την αδελφή μου και τη φίλη μας τις άφησαν να φύγουν νωρίτερα.

Μάλιστα, μου πήραν το κινητό τηλέφωνο και δεν μπορούσα να μιλήσω ούτε με τον δικηγόρο μου. Μετά το αστυνομικό μέγαρο με μετέφεραν στην Ασφάλεια και εκεί τους ρώτησα τι συμβαίνει. Αποκρίθηκαν ότι παρακινούσα τον κόσμο μέσα από τα social media να πάει στον Αγιασμό των Υδάτων, στον Λευκό Πύργο. Με παρακολουθούσαν και έψαχναν αφορμή να με πάνε μέσα. Έπειτα από οκτώ ώρες και ενώ με είχαν στο κρατητήριο μου απάντησαν ότι ο εισαγγελέας “μου κάνει τη χάρη” να με αφήσει ελεύθερη» δηλώνει στην «Espresso» η επιχειρηματίας και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι τις «κατέβασαν» όλα τα social media, επειδή παρακινούσε τον κόσμο κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης.

Το «χτύπημα»

«Μου “κατέβασαν” το facebook και το Ιnstagram, επειδή είμαι κατά του lockdown και των μέτρων της κυβέρνησης για τα εμβόλια και τον κορονοϊό. Είχα χιλιάδες ακολούθους και τώρα αναγκάστηκα να κάνω νέο προφίλ με το όνομά μου» τονίζει εξοργισμένη!

Μάλιστα, η Αθηνά Κουιμτσίδου δηλώνει ότι πέρασε κορονοϊό, ενώ αρνείται ότι πρόκειται για πανδημία. «Πέρασα και εγώ κορονοϊό και την τέταρτη μέρα ήμουν μια χαρά και έκανα γυμναστική μόνη στο σπίτι μου. Πιστεύω ότι είναι απλώς ένας ιός και όχι πανδημία» αναφέρει, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν θα σταματήσει να πολεμά τα μέτρα που κλείνουν τον κόσμο σπίτι και τον βυθίζουν στην απομόνωση και την κατάθλιψη! Nα υπενθυμίσουμε ότι η επιχειρηματίας είχε γίνει viral όταν, κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, κατέβηκε στον Λευκό Πύργο φορώντας στολή παραλλαγής!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.