Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η εντυπωσιακή Αθηνά Κουιμτσίδου, που εναντιώνεται στα μέτρα κατά του Covid, καταγγέλλει τη στοχοποίησή της

Πώς κατέληξε στο κρατητήριο τη μέρα των Θεοφανίων, παρότι φορούσε μάσκα και είχε στείλει μήνυμα για μετακίνηση.

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και μοντέλο Αθηνά Κουιμτσίδου, η οποία εναντιώνεται στα δικτατορικά μέτρα κατά του κορονοϊού, επανέρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταγγέλλοντας μέσα από την «Espresso» τη στοχοποίησή της, που έφτασε ακόμα και στην άδικη, όπως λέει, κράτησή της στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, επειδή πήγε να πάρει αγιασμό από την εκκλησία τα Θεοφάνια! Επίσης, καταγγέλλει ότι τις «κατέβασαν» τα προφίλ στα social media, επειδή αντιδρούσε στα μέτρα για τον κορονοϊό.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

«Τα Θεοφάνια πήγαμε να πάρουμε αγιασμό από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εγώ, η αδελφή μου και μια οικογενειακή μας φίλη. Βγαίνοντας από την εκκλησία, μας περίμενε ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να δουν εάν είχαμε στείλει μήνυμα μετακίνησης. Ήμασταν σε όλα νόμιμες και τυπικές και, ενώ φορούσαμε μάσκα και είχαμε στείλει sms, μας έκαναν σωματικό έλεγχο, χωρίς φυσικά και πάλι να υπάρχει κάτι το μεμπτό. Τότε μας είπαν να μπούμε στο περιπολικό, ώστε να πάμε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Όταν ρωτήσαμε τους αστυνομικούς για ποιο λόγο γίνονταν όλα αυτά, αποκρίθηκαν ότι επρόκειτο για εντολές που είχαν πάρει και, αναφορικά με εμένα, ότι υπήρχε άνωθεν εντολή. Με είχαν στα κρατητήρια από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Την αδελφή μου και τη φίλη μας τις άφησαν να φύγουν νωρίτερα.

Μάλιστα, μου πήραν το κινητό τηλέφωνο και δεν μπορούσα να μιλήσω ούτε με τον δικηγόρο μου. Μετά το αστυνομικό μέγαρο με μετέφεραν στην Ασφάλεια και εκεί τους ρώτησα τι συμβαίνει. Αποκρίθηκαν ότι παρακινούσα τον κόσμο μέσα από τα social media να πάει στον Αγιασμό των Υδάτων, στον Λευκό Πύργο. Με παρακολουθούσαν και έψαχναν αφορμή να με πάνε μέσα. Έπειτα από οκτώ ώρες και ενώ με είχαν στο κρατητήριο μου απάντησαν ότι ο εισαγγελέας “μου κάνει τη χάρη” να με αφήσει ελεύθερη» δηλώνει στην «Espresso» η επιχειρηματίας και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι τις «κατέβασαν» όλα τα social media, επειδή παρακινούσε τον κόσμο κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης.

ath

Το «χτύπημα»

«Μου “κατέβασαν” το facebook και το Ιnstagram, επειδή είμαι κατά του lockdown και των μέτρων της κυβέρνησης για τα εμβόλια και τον κορονοϊό. Είχα χιλιάδες ακολούθους και τώρα αναγκάστηκα να κάνω νέο προφίλ με το όνομά μου» τονίζει εξοργισμένη!

Μάλιστα, η Αθηνά Κουιμτσίδου δηλώνει ότι πέρασε κορονοϊό, ενώ αρνείται ότι πρόκειται για πανδημία. «Πέρασα και εγώ κορονοϊό και την τέταρτη μέρα ήμουν μια χαρά και έκανα γυμναστική μόνη στο σπίτι μου. Πιστεύω ότι είναι απλώς ένας ιός και όχι πανδημία» αναφέρει, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν θα σταματήσει να πολεμά τα μέτρα που κλείνουν τον κόσμο σπίτι και τον βυθίζουν στην απομόνωση και την κατάθλιψη! Nα υπενθυμίσουμε ότι η επιχειρηματίας είχε γίνει viral όταν, κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, κατέβηκε στον Λευκό Πύργο φορώντας στολή παραλλαγής!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...