Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Συγκλονίζει η Κάτια Ζυγούλη: «Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» (video)

Ήταν Ιούλιος του 2018, όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στο Μάτι, που άφησε πίσω πολλά θύματα και καταστροφικές ζημιές.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Κάτια Ζυγούλη, η οποία, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που έζησε η ίδια και ο Σάκης Ρουβάς με τη φωτιά στο Μάτι. Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους βίωσαν από πολύ κοντά τον πύρινο εφιάλτη, καθώς το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά ήταν σε κοντινή απόσταση.

«Καλά στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Πάλι θα συγκινηθώ. Είσαι ανήμπορος, δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν και ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Δεν ήξερα τίποτα. Ήταν δύσκολο. Πήρα το μάθημα για εμπιστοσύνη, δηλαδή δεν μπορείς να τα ελέγξεις ή να τα προβλέψεις όλα. Πρέπει να πορεύεσαι με εμπιστοσύνη, όπου κι αν πιστεύεις, και να ευχαριστηθείς αυτό που έχεις τώρα. Έτυχε πριν λίγες ημέρες να φύγω για μία δουλειά ενώ τα παιδιά είχαν τηλεργασία κι είπα να φύγω κρυφά για να μην τα αναστατώσω. Λέω όχι μην το κάνεις. Γύρισε και φίλησέ τα, δεν ξέρεις τι συμβαίνει το επόμενο λεπτό», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάτια.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα