Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Κώστας Μπίγαλης: «Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου» (video)

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Κώστας Μπίγαλης στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αμοιβή των τραγουδιστών που πρέπει να υπάρχει από εκπομπές που τους καλούν.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εμείς υπογράψαμε μια συμφωνία περίπου 500 τραγουδιστές γιατί θα θέλαμε και εμείς, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου. Και αυτό είναι τραγικό. Δεν λέμε τίποτα εκατομμύρια. Ένα στοιχειώδες ποσό.

Όταν χρησιμοποιείται η εικόνα και η επικαιρότητα ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαφόν. Θα έπρεπε τα κανάλια να το σεβαστούν αυτό και να διαθέτουν ένα μπάτζετ για να δίνουν στους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε αυτά» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Ο Παπαδόπουλος, ας πούμε, πληρώνεται όπως και όλοι οι συντελεστές. Εμείς που συμμετέχουμε και πολλές φορές χωρίς εμάς δεν γίνεται εκπομπή, δεν πρέπει και εμείς να πάρουμε κάτι; Είναι πάρα πολύ λογικό αυτό το πράγμα. Η ΕΡΤ μόνο μέχρι στιγμής πληρώνει κάποια λίγα χρήματα, όχι κάποιο ιδιωτικό κανάλι».

https://www.youtube.com/watch?v=p3FVjJyHSYE

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα