Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2026

Πάνος Σόμπολος για τις πρωινές εκπομπές: «Ξεφεύγουν από τη δεοντολογία για να...

Για τον ρόλο που είχε ο Γιώργος Παπαδάκης στην...

Χρήστος Μάντακας για την περιπέτεια υγείας του: «Νοσηλεύτηκα με αυτοάνοσο – Εξελίχθηκε...

Ο Χρήστος Μάντακας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»...

Πένθος για την Τόνια Σωτηροπούλου: Έχασε τον πατέρα της

Δύσκολες ώρες περνά η Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς βιώνει πένθος...

Μάνος Νιφλής – Γιάννης Κολοκυθάς: «Η χημεία μας δεν ήταν στημένη –...

Το τηλεοπτικό δίδυμο του Open, Μάνος Νιφλής και Γιάννης...

Εύη Δρούτσα: «Με ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο και δεν μπορεί να αναπνεύσει» (video)

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» όπου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε για τραγούδια-επιτυχίες που έχει γράψει, για τον καλό της φίλο Πασχάλη Τερζή, αλλά και για τους διάσημους που της είναι αδιάφοροι.

«Μια μέρα νευρίασα πολύ με τον μαέστρο πρώην σύζυγό μου κι έτσι ξεκίνησα να γράφω στίχους. Μου είπε να γράψω για τη Μαρινέλλα, του απάντησα ότι βαριέμαι και τελικά έγραψα το “Τολμώ”. Δεν κάθισα ποτέ να εμπνευστώ τραγούδι. Αφού γράψω έναν στίχο μετά καταλαβαίνω ότι είναι από τη ζωή μου. Έκλαιγα όταν έγραψα τον “δικό μου το δρόμο”. Είναι όλη μου η ζωή. Είμαι από τους μόνους στιχουργούς που δεν θέλησα ποτέ να έχω κοινωνικά πάρε δώσε. Με τον Στέφανο Κορκολή επί πέντε χρόνια ήμασταν μαζί βράδυ πρωί. Με την Άννα Βίσση κάναμε πολύ παρέα όταν πρωτοχώρισε. Τη θεωρώ πολύ φίλη μου», τόνισε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

Η γνωστή στιχουργός στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν είχαν τον Αλκαίο στο… συρτάρι, είπα ότι θα τον κάνω φίρμα και τον έκανα. Δεν με πήρε κανείς να μου πει χρόνια πολλά και να μου ευχηθεί σε γιορτές εκτός του Πασχάλη Τερζή. Τον Γιάννη Πλούταρχο μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω γιατί άφησες τον γιο σου να τραγουδήσει. Ο Πασχάλης Τερζής, μπορεί να κάνει κρύο, θα με πάρει να με ρωτήσει αν κρυώνω. Τους star δεν τους υπολογίζω γιατί κάνουν ένα κακό, αισθάνονται ότι είναι star. Έχω πίκρα με το πώς μου φέρθηκαν, αλλά δεν έχω πίκρα επειδή δεν μου έδωσαν χρήματα. Όταν είχε παχύνει ο Πασχάλης Τερζής, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα… πέσε. Με ενοχλεί που έχει παχύνει τόσο ο Βασίλης Καρράς και δεν μπορεί να αναπνεύσει».

https://www.youtube.com/watch?v=PyzZQHn1e8g

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νεκτάριος Γαλίτης: Το συγκινητικό του ποστ για τον καρκίνο και η αλλαγή στην εμφάνισή του

Η είδηση του θανάτου του Νεκτάριου Γαλίτη «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία για όσους δεν ανήκαν στο κοντινό του περιβάλλον.

Στο σφυρί «φιλέτο» του Νικολαΐδη

Έπειτα από τον χαμό της συντρόφου του Αλεξάνδρας, ο...

Πέθανε ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Νεκτάριος Γαλίτης

Έφυγε από τη ζωή ο Νεκτάριος Γαλίτης. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και φίλος του, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Αποκλειστικό: Γιαγιά για έκτη φορά η Lady G!

Με χαμόγελα ευτυχίας, συγκίνηση, κλάμα και πάνες μπήκε το...

Η Καινούργιου στο πλευρό του Κουτσουμπή: Άνοιξε νέο φούρνο στο Παγκράτι – «Συγχαρητήρια αγάπη μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής συνεχίζουν να...

Ο Λιάγκας εκτελεί χρέη φωτογράφου της Αντωνά στο Ντουμπάι

Μπορεί να έχουν περάσει κοντά τρεις εβδομάδες από τότε που ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά πέταξαν για Ντουμπάι για… λίγη πολυτέλεια και πολλή ξεκούραση

Φωτεινή Δάρρα: Αποκάλυψε ότι η κόρη της διαγνώστηκε με νεανικό διαβήτη

Τη Φωτεινή Δάρρα φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου στην...

Χωρισμός «βόμβα» για την Ελληνίδα πριγκίπισσα του Ντουμπάι

Η 31χρονη πριγκίπισσα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ του Ντουμπάι, με τις ελληνικές ρίζες, λίγο πριν από τον δεύτερο γάμο της με τον διεθνούς