Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Η Κάλλας «γκουρού» μαμαδίστικης κουζίνας!

Η καλύτερη σπιτική κουζίνα της Αθήνας με την αύρα...

Ιπτάμενα μπουκάλια σε πανηγύρι με την Τσαμπά

Αντί να γλεντούν με τα τραγούδια της Γωγώς Τσαμπά,...

Τα έκφυλα μηνύματα του γυμνασιάρχη στη Σάμο σε ανήλικους μαθητές του

Απέχθεια και οργή προκαλούν τα αρρωστημένα μηνύματα που έστελνε...

Παιχνιδίσματα στη θάλασσα για Καράβα – Ψαρρού!

Στα Σύβοτα, με τον έρωτά τους να διαχέεται, παραθερίζουν...

Εύη Δρούτσα: «Με ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο και δεν μπορεί να αναπνεύσει» (video)

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» όπου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε για τραγούδια-επιτυχίες που έχει γράψει, για τον καλό της φίλο Πασχάλη Τερζή, αλλά και για τους διάσημους που της είναι αδιάφοροι.

«Μια μέρα νευρίασα πολύ με τον μαέστρο πρώην σύζυγό μου κι έτσι ξεκίνησα να γράφω στίχους. Μου είπε να γράψω για τη Μαρινέλλα, του απάντησα ότι βαριέμαι και τελικά έγραψα το “Τολμώ”. Δεν κάθισα ποτέ να εμπνευστώ τραγούδι. Αφού γράψω έναν στίχο μετά καταλαβαίνω ότι είναι από τη ζωή μου. Έκλαιγα όταν έγραψα τον “δικό μου το δρόμο”. Είναι όλη μου η ζωή. Είμαι από τους μόνους στιχουργούς που δεν θέλησα ποτέ να έχω κοινωνικά πάρε δώσε. Με τον Στέφανο Κορκολή επί πέντε χρόνια ήμασταν μαζί βράδυ πρωί. Με την Άννα Βίσση κάναμε πολύ παρέα όταν πρωτοχώρισε. Τη θεωρώ πολύ φίλη μου», τόνισε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

Η γνωστή στιχουργός στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν είχαν τον Αλκαίο στο… συρτάρι, είπα ότι θα τον κάνω φίρμα και τον έκανα. Δεν με πήρε κανείς να μου πει χρόνια πολλά και να μου ευχηθεί σε γιορτές εκτός του Πασχάλη Τερζή. Τον Γιάννη Πλούταρχο μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο και να του πω γιατί άφησες τον γιο σου να τραγουδήσει. Ο Πασχάλης Τερζής, μπορεί να κάνει κρύο, θα με πάρει να με ρωτήσει αν κρυώνω. Τους star δεν τους υπολογίζω γιατί κάνουν ένα κακό, αισθάνονται ότι είναι star. Έχω πίκρα με το πώς μου φέρθηκαν, αλλά δεν έχω πίκρα επειδή δεν μου έδωσαν χρήματα. Όταν είχε παχύνει ο Πασχάλης Τερζής, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα… πέσε. Με ενοχλεί που έχει παχύνει τόσο ο Βασίλης Καρράς και δεν μπορεί να αναπνεύσει».

https://www.youtube.com/watch?v=PyzZQHn1e8g

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...