Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Τίτλοι τέλους για τον Ιωάννη Παπαζήση και τη Βανέσσα Αδαμοπούλου ύστερα από 15 χρόνια

Ιωάννης Παπαζήσης και Βανέσα Αδαμοπούλου σε διαφορετικούς δρόμους ύστερα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή από το περιβάλλον τους, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του σίριαλ του Alpha «Αγγελική» και η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, ζουν χωριστά από τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Βανέσσα έχει παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα, ενώ ο Ιωάννης έχει νοικιάσει διαμέρισμα μέσω Airbnb στην ίδια περιοχή, ώστε να βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Καλές σχέσεις

Παρά τον χωρισμό, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις ούτε δημοσιότητα.

Γενικότερα η Βανέσα και ο Ιωάννης δεν έχουν απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί κρατούσαν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και τα φωτογραφικά φλας.

Παρ’ όλα αυτά σε συνεντεύξεις που έδιναν κατά καιρούς μιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο Ιωάννης, για παράδειγμα, έχει δηλώσει πως η Βανέσα είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει ο γιος τους, ενώ η τραγουδίστρια έχει πει για εκείνον ότι τον θαυμάζει απεριόριστα ως καλλιτέχνη και πως η πειθαρχία του στο επάγγελμά του είναι αξιοσημείωτη.

Ειδύλλιο

Η γνωριμία του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσσας Αδαμοπούλου έγινε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». Εκείνος συμμετείχε παίζοντας τον ρόλο φαντάρου κι εκείνη ερμήνευσε το τραγούδι για το soundtrack του φιλμ «Πάνω στην τρέλα μου», το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία.
Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να αποκαλυφθεί και χρόνια μετά, λίγο πριν έρθει στη ζωή ο γιος τους, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν μου λέει τίποτα ένας γάμος» έχει δηλώσει σχετικά με την παραπάνω απόφασή τους η τραγουδίστρια και συγγραφέας, προσθέτοντας: «Σε μια συμβίωση όλα είναι ρευστά. Υπάρχουν πάντα υποχωρήσεις και προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη, να αγαπάς ανθρώπινα και με σεβασμό τον άλλον».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα