Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

«Την Ελένη Μενεγάκη θα ήθελα να τη δω σε κάποιο σόου, σε κάτι πιο νυχτερινό» (video)

Ποιος γνωστός παρουσιαστής έκανε αυτές τις δηλώσεις για την Ελένη Μενεγάκη;

«Ένα πρόσωπο που θα ήθελα να κάνω στο “Τετ α τετ” και το θέλουν όλοι είναι η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήθελα να την δω σε κάτι πιο νυχτερινό και σε κάποιο σόου. Παλιά όταν την είχα ρωτήσει μου είχε πει “Για χαζή με περνάς; Κάνω αυτό που ξέρω ότι κάνει καλά”», είπε ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Τον στενοχωρεί που η Έλενα Ακρίτα δεν βλέπει τον «Αδύναμο κρίκο» που παρουσιάζει πλέον εκείνος; Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί “Ο πιο αδύναμος κρίκος” και θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Δεν με στεναχώρησε που η Έλενα Ακρίτα δεν βλέπει την εκπομπή, γιατί έχουμε επικοινωνία. Αν σε 20 χρόνια γίνει ξανά η εκπομπή, εγώ θα είχα περιέργεια να δω πώς θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής. Πάντως η Ακρίτα με συμβούλευσε να το κάνω δικό μου, παρουσιάζοντας την εκπομπή».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα