Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είναι η μικρούλα;

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του δεν είναι άλλο από τη

Άντζελα Γκερέκου: Για διαλογισμό στη θάλασσα

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και πολλοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τον ευχάριστο καιρό, βγαίνοντας έξω για άθληση.

Η πανδημία έχει επισκιάσει την καθημερινότητα των ανθρώπων. Πολλοί είναι εκείνοι που εντάσσουν στο πρόγραμμά τους τον διαλογισμό και τις ασκήσεις ευεξία, για να να αποφορτιστούν από το στρες και το άγχος.

Ανάμεσά τους, η Άντζελα Γκερέκου, η οποία, όπως φαίνεται απολαμβάνει να περνάει στιγμές στη φύση, και να γαληνεύει νου και ψυχή.. Η ηθοποιός και Πρόεδρος του ΕΟΤ μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, στην οποία απεικονίζεται να κάνει διαλογισμό με μια φίλη της, σε μια ευχάριστη εξόρμηση στη θάλασσα.

«Αll we need is nature!!!», έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».