Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Δύσκολη μέρα για τη Μαρίνα Πατούλη – «Μια αγκαλιά κενή από “πώς” και “γιατί”…»

Η Μαρίνα Πατούλη βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς πέρα από το διαζύγιο σήμερα είχε να αντιμετωπίσει μία ακόμα δύσκολη στιγμή καθώς σαν σήμερα είχε πεθάνει η μητέρα της.

«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου». Σήμερα, τα παραπάνω λόγια του μεγάλου μας ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη, μιλούν μέσα μου περισσότερο από κάθε άλλη ημέρα. Γιατί σαν σήμερα, έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που μου την χάρισε. Η δική μου μητέρα… Αισθάνομαι κοριτσάκι, και μωρό και έφηβη και γυναίκα μαζί.

Ακούω το κλάμα μου και τα γέλια μας, τα «πρέπει» και τα «μη» της, τα «πρόσεχε» και τα «κάποτε θα με θυμηθείς» τα «μπράβο» της και τα «πόσο περήφανη είμαι κόρη μου για εσένα». Θυμάμαι στιγμές, μπορώ ακόμη να μυρίσω το αναλλοίωτο στον χρόνο άρωμά της, μου λείπει η αύρα της, η σοφή ματιά της, ακόμη και το μάλωμά της. Μα περισσότερο από όλα, σήμερα, έχω ανάγκη από την αγκαλιά της.

Μια αγκαλιά κενή από «πώς» και «γιατί», αδειανή από ανταλλάγματα, γεμάτη από αγνή, άσβεστη, ατόφια αγάπη. Η αληθινή αγάπη έρχεται πάντα ντυμένη «μαμά», γι’αυτό σήμερα, κρυώνω λίγο παραπάνω… Να τις αγαπάτε τις μαμάδες σας. Και να τις προσέχετε…».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα