Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζήτησε… παράταση για να δώσει εξηγήσεις

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κατηγορείται για σεξουαλικές κακοποιήσεις, έλαβε 15θήμερη προθεσμία από τον εισαγγελέα.

Δεν εμφανίστηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα, αλλά επέλεξε να εκπροσωπηθεί από πληρεξούσιο δικηγόρο ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κλήθηκε ως ύποπτος για τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση!

Ο γνωστός κωμικός ζήτησε και έλαβε 15θήμερη προθεσμία, προκειμένου να μελετήσει τα αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί και να δώσει τις εξηγήσεις του.
Ως αναμενόταν, ο ίδιος δεν παρουσιάστηκε αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος. Την ίδια τακτική εκπροσώπησης μπορεί να ακολουθήσει και την ημέρα της παροχής εξηγήσεων.

Αμέσως μετά, ο εισαγγελέας, με βάση πλέον το σύνολο των στοιχείων, θα αποφασίσει για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού. Σε περίπτωση που ασκηθεί δίωξη, η υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή, ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον Πέτρο Φιλιππίδη και θα αποφασίσει μαζί με τον εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή μη.

Αναβάθμιση αδικήματος

Οι τρεις καταγγελίες που κατατέθηκαν στο Πειθαρχικό τού Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ελέγχθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, καθώς δεν έχουν παραγραφεί. Η πράξη του βιασμού φέρεται ότι τελέστηκε το 2008, ενώ οι δύο απόπειρες το 2010 και το 2014. Μάλιστα, αναφορικά με το πρώτο περιστατικό, ο εισαγγελικός λειτουργός αναβάθμισε το αδίκημα από απόπειρα βιασμού σε τετελεσμένη πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παθούσα κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι είχε επισκεφθεί τον ηθοποιό στο θέατρο το 2008, προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Όμως, εκείνος της επιτέθηκε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Όσον αφορά τις δύο απόπειρες βιασμού, η πρώτη καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι ο Φιλιππίδης την υποδέχθηκε στο καμαρίνι του φορώντας μόνο το εσώρουχό του και κάποια στιγμή όρμησε καταπάνω της, φιλώντας και χαϊδεύοντάς την. «Παράλληλα, μου έπιανε πάνω από τα ρούχα βίαια το στήθος, τους μηρούς μου και την περιοχή των γεννητικών μου οργάνων. Με πίεζε στα χέρια, με είχε εγκλωβίσει στη γωνία του καναπέ και, ωστόσο, είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Μου έλεγε ότι ήθελε να του γλείψω και να του χαϊδέψω το πέος του, κι εγώ φώναζα ότι θέλω να σταματήσει. Φώναζα!» κατέθεσε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Η δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε τον ηθοποιό ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό. «Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! […] “Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα” μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο. Επεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!” μου είπε» ανέφερε η ηθοποιός Α.Γ. στην περιγραφή της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...